Navrátenie chodníka do pôvodného stavu po pokládke káblov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Thommas Czölder 03. júna 2016

Dobry den, chceli by sme poprosit, o navratenie chodnika po pokladke kablov- ZDISBA (ZSDIS a.s. BA, Dopravná, TS, VNK, NNK 15.03.2016 30.05.2016 pokládka el. káblov v chodníkoch.) do povodneho stavu, chodnik bol odstraneny a po istom case bol uplne odvezeny obavame sa ze si to budeme musiet betonovat na vlastne naklady sami aby, ten chodnikcek, najkratsi na zastavku, sme mohli opat vyuzivat.
Smutne je aj to ze ked davali nove skrine tak tie kvetinove zahony su kopa hliny pred vchodmi.
Dakujeme

20. jún 2016

Thommas Czölder

Ako je to mozne prosim ze ZDISBA nie je povinna dat po pokladke kablu do povodneho stavu chodink, na durhej fotke vidno aka cast bola odstranene a nenavraten do povodneho stavu, teraz tam stoji voda najkratsie cesticka na zastavku MHD je nepouzitelna!!!
k tomuto uz bola aj interpelacia pretoze obyvatelia ani neboli informovany o tom ze sa tam nejake kable pokladat idu, takze prosim rieste tento podnet.
07. júl 2016

Tomas

Chcel by som porosit, aby tento podnet bol este raz preposlany na MU Raca, ktore dalo povolenie na pokladku kablov, toto vobec nie je navreatenie chodnika do povodneho stavu, je tam hodeny zvysny asfalt nie je rovny a nie je v takej velkosti ako bol povodny chodnik, je to nepouzitelne, krive neda sa tam ist ani na bicykli ani s kocikom, fotka pri vytvoreni podnetu jasne ukazuje ako to bolo predtym ze sa tam dalo aj prejst na betonovu plochu, teraz to tam hodili s lopatami len aby bolo a je to len po koniec murika nie je to vobec pouzitelne, budem pisat aj na ZSE toto je cisty des !!!!
Vsetko sa v tejto republike robi tak aby bolo a aby ludia dali pokoj, ZSE sa moze hanbit!!!
07. júl 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol samospráve opätovne odoslaný.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
08. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedenie chodníka do pôvodného sme urgovali u investora pokládky elektrického káblového vedenia.
Bola prisľúbená náprava.

S pozdravom


Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
22. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Opätovne sme požiadali firmu o zabezpečenie odstránenia asfaltovej časti, ktorá tam bola položená a nahradiť ju liatym betónom tak, aby bol chodník šírky 120 cm.

S pozdravom


Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
28. júl 2016

Tomas

Aj ked je novy betonovy chodink mensi ako bol ten povodny jeto stale lepsie ako ten capnuty kus asfaltu, dakujeme velmie pekne

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania