Zmena dopravného značenia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 12. februára 2013

Na prilozenych obrazkoch je myslim jasne vidiet, ze je frekventovanejsia odbocka zo sadmelijskej do lava smerom k Vtacikovej ceste. Pri odbacani zo Sadmelijskej do lava z dovodu zlej viditelnosti (zivy plot, parkujuce auta..) je nutne uplne vojst do krizovatky tak, ze vozidlo uz prekaza autam iducim po hlavnej ceste. Navyse je pri zhorsenych podmienkach (sneh, lad) nemozne rychlo opustit krizovatku kedze je tam aj mierny kopec. Preznacenie krizovatky by situaciu vyriesilo - frekventovanejsia odbocka by mala byt hlavna.

13. február 2013

marco

To uz je ale napad !!!
13. február 2013

Odpoveď samosprávy

Zaužívaný postup pri podnetoch na zmenu organizácie dopravy je, že ich najskôr predkladáme na rokovanie Komisie výstavby, územného rozvoja, dopravy, životného prostredia a verejného poriadku pri miestnom zastupiteľstve, ktorej zasadnutie sa koná spravidla každých šesť týždňov.

V prípade, ak komisia dá odporúčacie stanovisko, zmena organizácie dopravy musí byť predložená na schválenie v operatívnej komisii pri oddelení dopravy Magistrátu hl. m. SR Bratislava. A až po jej kladnom stanovisku sa môže pristúpiť k realizácii.

Rovnaký postup zachováme aj pri Vašom podnete a bude predložený na najbližšie rokovanie komisie.

Pripomíname, že na Sadmelijskej ulici je v smere na Alstrovú ulicu zákaz zastavenia /viď foto/ a vodiči, ktorí porušujú tento zákaz sú riešení dopravným inšpektorátom.

S pozdravom

Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača
14. február 2013

Robert

Uz niekoľko rokov sa hovori o zjednosmerneni časti Alstrovej v tomto úseku. Radšej by bolo treba oprasit tento zámer a nie meniť dopravne značenie zakaždým, ked na niektorej ceste ( v tomto pripade Vtacikova cesta) pribudnú nové vily.
14. február 2013

Lojzo K.

Nieze sa hovori,ale v plane na revitalizaciu Alstrovej ul. za eurofondy sa k tomu Raca aj zaviazala. Jediny kto to blokuje naposledy navrhol Jonu do stavebnej komisie. A tento sef stavebnej komisie to zastavil. Viete dokedy? Az nam EU skontroluje preco sa nesplnil projekt. Potom nam zoberu spat eurodotaciu. A miestny ludovy batozkovy bavic moze zacat tu svoju oblubenu,ale uz prekuknutu trapnu pesnicku. Ze to nie my,ale tamti...
14. február 2013

Juraj

Ci pribudnu vily na Vtacikovej ceste sa treba opytat nadarchitektadeveloperoasistenta.
20. február 2013

Michal O.

Zaujala ma odpoveď z MÚ. Pre istotu zopakujem:
"Pripomíname, že na Sadmelijskej ulici je v smere na Alstrovú ulicu zákaz zastavenia /viď foto/ a vodiči, ktorí porušujú tento zákaz sú riešení dopravným inšpektorátom."
Naša skúsenosť hovorí, že v Rači takéto a podobné priestupky nerieši nikto a to už vonkoncom nie dopravný inšpektorát. Podobný problém z Kafendovej ul. a z Krasnian.
08. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Komisia výstavby, územného rozvoja, dopravy, životného prostredia a verejného poriadku, na svojom zasadnutí dňa 27.2.2013 prerokovala predmetný podnet a zmenu organizácie dopravy na uliciach Sadmelijská -Alstrova – Vtáčikova cesta neodporučila /viď zápisnica zo zasadnutia http://www.raca.sk/assets/Uploads/KVURD-aPVP-.2-27.2.2013.pdf/.

S pozdravom

Ing. Jana Pešková
prednostka miestneho úradu
Mestskej časti Bratislava - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania