Značky pred Zš

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Pred ZS Hubeneho boli nastriekane znacky, ktore oznacovali priestor na parkovanie a 1,5 m pre chodcov. Znacky sa postupne osuchali a zmazali a auta opat zacinaju parkovat po celej sirke chodnika. Je to pred skolou, kde sa denne presuvaju stovky deti. Dakujem.

06. jún 2016

Jozef Petráš

Pred ZŠ Hubeného by bolo lepšie na chodníku zakázať parkovanie v celej dĺžke a osadiť zábradlie pre bezpečnosť detí, tak ako je to v každej normálnej krajine. Je tam zvýšený pohyb detí, ktoré vybiehajú na cestu. Zase sa asi len čaká, kým tam auto niekoho nezabije...
24. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predovšetkým sa jedná o komunikáciu v správe magistrátu. Označenie, ktoré tam bolo, nie je oficiálna dopravná značka. Vodič musí poznať dopravné predpisy a v prípade nedodržania šírky 1,5 m na chodníku, je treba, aby to riešili policajti.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
01. júl 2016

Juraj

No to by nemohli povolit nadstavby...kde budu novi obyvatelia Krasnan predsa parkovat? Hadam nemyslite, ze budu parkovat na Cernockeho, Kadnárovej (kupalisko), kde si oficialne vytvorili parkovacie miesta? Kto by taku dialku slapal? Tot ale otazka na Pilinskeho, preco to takto "inteligentne" vyriesil.
11. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, potvrdzujeme odpoveď Mestskej časti.

Spomínané značenie nie je oficiálnym dopravným značením, niekto si svojvoľne niečo načmáral na cestu, hoci nespochybňujeme, že zámer mohol byť ušľachtilý. Hlavné mesto ako cestný správny orgán môže realizovať len také dopravné značenie, ktoré je v súlade so zákonom a je riadne schválené príslušnými orgánmi, najmä Krajským dopravným inšpektorátom Policajného zboru (KDI).

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania