Žiadna zimná údržba na Dlhých dieloch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
sasa 13. februára 2013

Na parkovisku medzi Jamnického a Matejkovou ulicou nie je vobec odhrnuty sneh... na parkovisku odparkovat je umenim.

13. február 2013

C

Taká situácia je v celej Bratislave. Ako tak sú vyčistené hlavné ulice, ostatné sú zasypané snehom. Chodníky sú na tom podobne, ak nie ešte horšie.
14. február 2013

Juliette

asi preto ze parkoviska sa neodhrnaju
14. február 2013

sasa

tak by s tym mali nieco robit lebo je uz samo o sebe komplikovane na dd zaparkovat. Sused ma nove auto ktore mu vcera naburali lebo auta su casto az neovladatelne...opravu mu zaplati zodpovedny za odhrnanie snehu? my mame zaplatene parkovacie miesto ktore si stale odhrname ale asi zbytocne lebo sa tam vieme dostat len s velkymi komplikaciami...a ked uz ide o odhrnanie chodniku, suseda ma zaplatene parkovacie miesto na kraji parkoviska a ked odhrnali chodnik okolo vsetkok sneh bol na jej aute...skoro ani videt nebolo a samozrejme ze sa dostat do auta nevedela...este ze chodi mhd...a to na druhej strane chodniku je ihrisko ktore v zime aj tak nikto nepouziva tak ako keby to tam nemohlo to auticko na odhrnanie zhrnut
02. marec 2013

sasa

Hlavne ze na dd neboli tuto zimu odhrnute cesty vobec...ale podstatne je ze uz to nieje aktualne
23. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

je potrebné povedať, že zima aká tu bola v tomto roku v Bratislave nebola už dlhé roky a tomu zodpovedajú aj problémy pri výkone zimnej údržby. Mestská časť zabezpečuje v prvom rade vozidlové komunikácie a chodníky smerujúce na hlavné mestské trasy či zástavky MHD, následne ostatné komunikácie a chodníky a až následne parkoviská a prioritne tie, na ktorých sa nachádzajú nádoby na domový odpad. Obdobná situácia bola v celom hlavnom meste.

Pekný deň prajem.

Patoprstý
MÚ Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania