Starostka nechce vrátiť 350 deťom futbalové ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 14. februára 2013

Napriek všemožnej, úpornej snahe vedenia klubu, trénerov a väčšiny rodičov sa JEDINÉ ihrisko v Karlovej Vsi stále nevrátilo do rúk JEDINÉHO futbalového klubu v Karlovej Vsi - FKM Karlova Ves Bratislava.
Napriek tomu, že iné, pochybné OZ (oficiálne 2 vraj nespokojní rodičia FKM) podpísalo zmluvu na ihrisko s KŠK (príspevková organizácia MČ KV) v rozpore zo zriaďovacou listinou KŠK, v rozpore s organizačným poriadkom KŠK, v rozpore s Radou KŠK i miestnym zastupiteľstvom, pani starostka nekoná v prospech detí. Na pondelňajšom stretnutí s rodičmi ani jeden jediný krát nevyslovila (napriek opakovaným výzvam zo strany rodičov), že sa zasadí o okamžitú nápravu v prospech chlapcov a dievčat, ktorí už 13 rokov vzorne reprezentujú Karlovu Ves! Dokonca ani len morálne nespochybnila konanie týchto dvoch pánov, ktorí nečestným spôsobom získali ihrisko!
Otázkou ostáva, čo tým p. starostka I. Hanulíková sleduje? Naozaj jej nezáleží na deťoch? Alebo je za tým niečo oveľa, oveľa viac?
Pani starostka, ak to tak nie je, tak okamžite vykonajte nápravu a dohodnite s p. Valigom (vedúci KŠK, ktorý predmetnú zmluvu podpísal) a pánmi z podivného OZ, aby okamžite dohodou vypovedali zmluvu na ihrisko a vráťte ihrisko späť FUTBALISTOM. Vy máte byť prvá, ktorá bude za tieto deti bojovať, tak ako oni hrdo bojujú za Vás, za Vašu MČ Karlova Ves.

14. február 2013

Miro Ščibrany

Predstaviteľom FKM a rodičom detí - členov FKM odporúčam pozrieť sa podrobne na podnikateľské aktivity a prepojenia tých dvoch pánov, ktorí podľa vášho presvedčenia uzavreli zmluvu na ihrisko „v rozpore zo zriaďovacou listinou KŠK, v rozpore s organizačným poriadkom KŠK, v rozpore s Radou KŠK i miestnym zastupiteľstvom“. Keď vám starostka nedáva jasné odpovede, obráťte sa na poslancov a žiadajte ich o interpelácie, alebo sa odpovedí dožadujte cez zákon 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám.
14. február 2013

Ľubica

Neviem načo chce FKMKV rušiť zmluvu, keď podľa verejného prísľubu, ktorý včera obdržalo vedenie FKMKV , http://fkmkv2001.webnode.sk/, môžu ihrisko celý rok užívať zadarmo. Tak nechápem, prečo chcú za to platiť. Radšej nech tie peniaze využijú v prospech detí. Všetci tvrdia, že to robia pre deti a týmto krokom OZ Rodeka ukázala, že im naozaj ide o deti.
14. február 2013

okoloidúci

Prijať veľkorysú(?) ponuku http://fkmkv2001.webnode.sk/ Ing. Petra Magdina z OZ Rodeka http://portal.ives.sk/registre/detailOZ.do?action=aktualny&id=203998 znamená legitimizovať prevod futbalového ihriska, o ktorého korektnosti majú predstavitelia FKM a rodičia detí vážne pochybnosti, a tým len o necelý rok odložiť „vyhadzov“, ktorý podľa všetkého nevie transparentne a dôveryhodne vysvetliť ani starostka Karlovej Vsi.

Určite stojí za to preskúmať, či pod ponukou podpísaný Ing. Peter Magdin nie je totožný s Ing. Petrom Magdinom, Majerníkova 3004/2, Bratislava 841 05, spoločníkom a konateľom firmy EUROPAY s.r.o., ktorá má v predmete činnosti na prvom mieste kúpu a predaj nehnuteľností http://orsr.sk/vypis.asp?ID=131589&SID=2&P=1
14. február 2013

Zuzana

ale o koho deti? asi preto RODEKA ponuka ihrisko vsetkym moznym klubom pretoze im ide o deti z Karlovej vsi, pre ktorych mnozstvo je toto jedine ihrisko v Karlovke tak ci tak kapacitne nedostatocne a pripadnym uzivanim inymi klubmi sa ich moznosti este obmedzia
14. február 2013

slovan

pani Ľubica, uvedomujete si, že Futbalový klub potrebuje zmluvu na ihrisko, aby mohol hrať v športových súťažiach!!!?? Ako sa majú hrať na tomto ihrisku legálne zápasy? To si myslíte, že bratislavsý futbalový zväz toto bude tolerovať? FKM KV bojuje o prežitie, ponechať deti trénovať nestačí, klub musí hrať v súťažiach....predstavte si deti, čo sa zrazu nemôžu zúčastniť turnajov...myslím, že už chápete, že táto RODEKA je buď nevzdelaná alebo im vlastne ide o niečo úplne iné ako futbal...a čoho sa všetci boja je, že im v skutočnosti ide o Aquario a starostka im to umožňuje.
14. február 2013

ada

Presne tak, FKM KV ide o prežitie, pretože v jesennej časti MZ (majstrovských zápasov v rámci súťaže BFZ - Bratislavského futbalového zväzu) sa mnohé kategórie umiestnili na prvom, resp. druhom mieste v tabuľke, čo je úžasný výsledok pre tento futbalový klub. Ako správne poukázal predchádzajúci príspevok "slovan", problém pre FKM KV je v chýbajúcej zmluve na ihrisko, aby deti a klub mohli pokračovať v súťažiach v jarnom kole a reprezentovať Karlovu ves. Možno pani starostke nezáleží na výbornej propagande, ktorú jej takto deti a klub robia, má zrejme iné záujmy a ciele, ktoré jej deti zrejme nemôžu naplniť. Ak nebude včas uzatvorená zmluva medzi FKM KV a KŠK na ihrisko, je možné že BFZ nebude akceptovať v súťaži účasť klubu bez ihriska a celá snaha 350 detí z nášho klubu vyjde nazmar. Deti budú veľmi sklamané a vlastne oni tento zákerný ťah dvoch uvedených pánov nepochopia. Ani my, ich rodičia, nechápeme o čo OZ Rodeka ide. ONI IHRISKO NEPOTREBUJÚ na reprezentáciu ani účasť v majstrovských zápasoch, lebo nemajú ani jedno družstvo, ani hráčov, ani nie sú členmi KŠK, BFZ .... im ide zrejme len o peniaze a pozemok. Inak si to nevieme vysvetliť, a zaráža nás fakt, že im v tom pomáha pani starostka, ak dokonca nie je ona iniciátorom podpisu tejto spornej zmluvy (na základe vyhlásenia štatutára KŠK). Tak všetkých prosíme o podporu a pomoc, pretože to vyzerá tak, že pani starostka kladie svoje záujmy a záujmy uvedených dvoch pánov nad záujmy veľkej skupiny detí z JEDINÉHO FUTBALOVÉHO KLUBU v Karlovej vsi, hoci si myslíme, že je to amorálne.
15. február 2013

plánka

Absurdné je,že KŠK prenajal mestský majetok niekomu, kto ho evidentne nepotrebuje! Niekomu,kto ho len chcel poskytovať do dalšieho nájmu! Zmluva medzi Rodeka a KŠK je toho dokazom.
Nie je to proti nejakým zásadám o hospodárení s majetkom mesta? Nie je to proti samotnej podstate a úlohe KŠK? Čo vy na to mestskí kontrolóri?
15. február 2013

okoloidúci

Kto sú šéfovia OZ Rodeka
Predseda správnej rady OZ Rodeka Ing. Peter Magdin, Majerníkova 3004/2, 841 05 Bratislava, je spoločníkom a konateľom firmy EUROPAY s.r.o. http://orsr.sk/vypis.asp?ID=131589&SID=2&P=1.

Podpredseda správnej rady OZ Rodeka Ivo Schubert, Viničná 685/4, 841 10 Bratislava - Devín (pôvodne Donnerova 717/15, 841 05 Bratislava) je spoločníkom a konateľom firmy SCHUMANN & BERTHOLD s.r.o. http://orsr.sk/vypis.asp?ID=13405&SID=2&P=1.

Obe firmy majú v predmete činnosti o. i. kúpu a predaj nehnuteľností.
15. február 2013

plánka

dobre tomu rozumiem, že obaja obchodujú s nehnutelnosťami?
navyše jeden z nich je zamestnancom magistratu?
15. február 2013

Karlovešťanka

V Karlovke už aj vrabce čvirikajú, že Rodeku založil miestny šef SDKU Čupka. Pekná reklama pre ctihodnú stranu :) :) :) Máme taký pocit, že strana už nepotrebuje konkurenciu zvonku, na postupné rozloženie si stačí aj sama.

Čítajte viac: http://tlacovespravy.sme.sk/ts/1847/v-sdku-ds-rastie-nespokojnost-odchadzaju-dlhorocni-clenovia/#rf=wg-f#ixzz2KzCZmyog
17. február 2013

JURAJ

Niekto na úrade sa pekne napakoval, v tejto zakliatej gubernii pomôže už len defenstrácia.
Vážení uvedomte si že politici vrátane tých komunálných absolútne o ničom nerozhodujú, sú to len najaté psychopatické bábky zajaté vo vlastnom egocentrizme tí sú tam len na to aby brali bakšiše a plnili rozkazy developerov!
17. február 2013

Peter

Myslím, že je dôležité aby sa všetci karlovešťania dozvedeli ako "pomáha" pani starostka malým futbalistom v Karlovej Vsi. Lebo ak takto zastupuje záujmi 300 detí, tak isto zastupuje záujmy aj ostatných obyvateľov. Samozrejme s výnimkou záujemcov o pozemky. Infomujte o tom svojich susedov, známych, priateľov, proste čo najviac ľudí.
18. február 2013

Milan

Pán poslanec dr. Zahradník ma na tlačovke prekvapil, hovoril veľmi rozumne a bolo tam jednoznačné rozhodnutie pomôcť veci. Je plne na našej strane...
18. február 2013

Ja

Osobne to ihrisko povazuje za nestastie. My, obyvatelia Ladislava Saru nemame kde parkovat lebo rodicia parkuju pred nasim panelaom a v prilahlych cestach a je to svinstvo, ze my co tam byvame nemame kde parkovat len kvoli vasim pri***nym pankhartom. Nabuduce vam tie auta doskrabeme!!!!!!!!!!!!
18. február 2013

Admin Bratislava-západ

Žiadame prispievateľa Ja o prijateľnejšie vyjadrovanie jeho názoru a rozhorčenia. Ďakujeme.
19. február 2013

memosk

Preco nie je napisane z akej strany je ?

urcite je to sdku :)
19. február 2013

memosk

Ludia musia zaplatit ze volia sabotaznikov a fasistov .

Kostol nikto samozrejme nerusi .
19. február 2013

memosk

http://trnava.sme.sk/c/6707173/za-zle-parkovanie-pred-kostolom-dostali-pokuty-trnavcanka-sa-stazuje.html

Katolici a ich arogancia, pocas omse sa nemozu rozdavat pokuty. A co este?
Kde sme? Volici vobec nevedia koho ze , ake arogantne sialenstvo to volia a aka falos a hlboka sabotaz sa za krestanstvom schovava. Kolko ludi oni v historii vyvrazdili. Co je potom jedno ihrisko ?

Pracuju len pomaly ale o to istejsie .
21. február 2013

bin

memosk: Hanulikova je SMERacka.
06. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Dovoľte mi, aby som zareagoval na podnet v mene mestskej časti Bratislava – Karlova Ves. Už samotný nadpis „Starostka nechce vrátiť 350 deťom futbalové ihrisko“ je klamstvom. Starostka mestskej časti Ing. Iveta Hanulíková nikdy nezobrala deťom žiadne ihrisko, práve naopak do Karlovej Vsi zabezpečila mimo iného dve nové multifunkčné ihriská, ktoré sú umiestnené v areáli CZŠ Karloveská 32 a ZŠ Veternicová. V stredu 13.februára 2013 sa uskutočnilo na základe pozvánky starostky na pôde miestneho úradu stretnutie zainteresovaných strán OZ FKM KV (p. Čahoj, p. Savčinský), OZ RoDeKa (p. Magdin, p. Schubert), Rady KŠK a miestneho úradu. Na stretnutí zástupcovia OZ Rodeka dali verejný prísľub, že všetky deti z FKM KV a ostatné karloveské deti môžu využívať ihrisko bezplatne bez akýchkoľvek poplatkov do konca roka 2013 (teda v čase keď je nájomcom OZ Rodeka). Verejný prísľub je právne záväzný dokument.

JUDr. Rastislav Velček
prednosta
06. marec 2013

Milan Blaško

Vážený pán prednosta,
ďakujeme za Vaše vysvetlenie. NIE JE ZĎALEKA DOSTAČUJÚCE! Mňa by ako rodiča dieťaťa, ktoré chodí do predprípravky zaujímalo, kedy konečne niekto z Miestneho úradu vyloží karty na stôl a zdôvodní, načo bolo dobré toto divadlo. Kto a hlavne prečo vôbec zaangažoval OZ RoDeKu do tohto problému. Prečo sa to nevyriešilo iným spôsobom, ale hlavne s FKM KV. Čo s tým má nejaká Rodeca? Kto za tým je? Keď ja budem nespokojný s trénerom FKM KV a založím si občianske združenie mám šancu získať do prenájmu ihrisko a vytlačiť FK s 350 timi mladými športovcami? Chcem vedieť PREČO a NAČO toto divadlo? Jediné čo ma napadá je zálusk na pozemok. Inak si to neviem ako lucidný človek vysvetliť. SMUTNÉ!
06. marec 2013

okoloidúci

plný súhlas s komentárom Milana Blaška - s jedinou výhradou: vysvetlenie je nielenže nedostačujúce, ale aj vrcholne arogantné („Už samotný nadpis ... je klamstvom“) a je pokračovaním arogancie, s akou vedenie MČ dostalo bezdôvodne a neobhájiteľne do hry OZ Rodeka. obavy obyvateľov Karlovej Vsi z čertovho kopýtka zálusku na pozemok sú viac než opodstatnené.
20. marec 2013

Ja o tom viem toto

FKM KV vyberá od rodičov peniaze a tie peniaze miznú. Preto sa bránia tomu, aby RODEKA mala zmluvu na štadión, pretože RODEKA sú rodičia z FKM KV ktorým vadí, že FKM KV uprednostňuje deti svojich kamarátov, ostatné deti potláča a hlavne vyberá množstvo peňazí, ktoré vraj dáva na prenájom ihriska. Pritom je dnes už jasné, že dva roky sa prenájom neplatil. A výhovorka o tom, že Rodeku nie lebo FKM KV potrebuje zmluvu na ihrisko je ďalšia lož. Pýtala som sa na to na futbalovom zväze a povedali mi, že podnájom od Rodeky aj verejný prísľub úplne postačujú.
Takže ja si myslím že celé toto zneužívanie malých detí v dresoch pred kamerami je humbuk, lož FKM KV, klientelizmus Čahojovcov a kradnutie peňazí rodičom, ktorí si to nechajú.
Nenechajte sa klamať a okrádať!
20. marec 2013

Podporujem Klub!

K Ja o tom viem toto: Na toto sa snáď nedá ani reagovať. Hospodárenie klubu je zavesené na stránke FKM KV, tam si treba pozriet, na co sa vyzbierané peniaze používajú. Kamaráti FKM KV? A ich deti? Ja vidím deti talentované, aj menej talentované a snaživé. Všetky hrajú. Prenájom ihriska je symbolické 1 euro, klub nikdy netvrdil, že platí vysoké nájomné. Odkiaľ čerpáte informácie? Treba si ich overiť. Klub platí KŠK energie. Ziadne dlhy nemá. Poprosím, ešte raz pozrieť hospodárenie klubu na stránke, opýtať sa priamo vedenia klubu, ekonóma... dvere sú otvorené. Klub nemá čo skrývať.
20. marec 2013

sympatizant

Podporujem klub tiež!!! - vyjadrenie JA O TOM VIEM TOTO - je vyslovene zavádzajúce, žeby to bolo od RODEKA? Vôbec tých pár Eur,čo vyberá FKM KV za tréningy (mimochodom sú 3x týždenne á 90 minút, víkendy sú zápasy, turnaje, tréneri cestujú s deťmi po Slovensku..) zdá sa to niekomu veľa? Za 20 Eur mesačne by sa na Vaše dieťa v inom klube možno ani nepozreli, nieto ešte ho trénovali a rozvíjali... Ten príspevok marí snahu všetkých, ktorým záleží na klube, snažia sa asi o nemožné - aby sa konečne veci doriešili - RODEKA nech už od zmluvy odstúpi, nech sa nešíria také správy - že rodinkárstvo a podobne... a nech KŠK uzavrie zmluvu s FKM KV, jediným futbalovým klubom v Karlovej Vsi, ktorý sa venuje deťom karlovky, nie len o tom hovorí....
20. marec 2013

okoloidúci

kým štatutári RoDeKa názor anonyma "Ja o tom viem toto" nepodložia overiteľnými faktami, jeho slová budú znieť ako podlé ohováranie.
20. marec 2013

plánka

Ja o tom viem toto: Účelovo šíriš lži!
Každému kto len pričuchol k futbalu a alebo nejakému inému "krúžkovaniu "s deťmi je jasné ako facka, že vo fkmkv sa nekradne,ale sa do neho nosí. To ich nechválim, to len konštatujem. Musí sa to robiť v tomto "sociálnom" štáte inak by už dávno zakapali, kto sa nestará sám o seba, tomu štát nepomôže. Tento klub žije, vzmáha sa a niekomu to pekelne prekáža.
Pozri si aké ceny majú inde a čo ponúkajú:
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/274674-rodicia-vyberaju-detom-kruzky-aj-pre-imidz/
20. marec 2013

Hospodár FKM KV

Pre toho, čo vie o tom toto: To čo tu prezentujete, je už obohraná platňa. Náš klub ako jeden z mála klubov na Slovensku má na stránke podrobný popis hospodárenia od roku 2006. Z neho vidieť, že peniaze sa nemajú kde stratiť, lebo sa všetky minú. A ešte k ním musí priložiť zo svojho vrecka predseda klubu celkom slušnú sumu, lebo by klub nemal šancu prežiť. Aj dnešné členské vo výške 20 € mesačne nepokrýva všetky náklady klubu. Podiel na nákladoch (nesprávne nazývaný nájomné) do roku 2011 bol vyriešený zápočtom s KŠK. Podiel na nákladoch za rok 2012 bol KŠK uhradený v plnej výške tak, ako sme sa zmluvne dohodli. Takže Vy klamete, keď tvrdíte, že za ihrisko klub neplatil. Práca s deťmi je v klube v plnej kompetencii trénera. Tréner rozhoduje o tom, kto hrá a kto sedí na lavičke. Výkonný výbor a tobôž nie predseda klubu by si v živote nedovolil zasahovať do tejto kompetencie. Takže tu trúsite ďalšiu lož. Ale lož má krátke nohy.
20. marec 2013

Rodič

Pani starostka vyriešila tento problém tak, ako väčšinu problémov Karlovej Vsi (teda okrem riešenia problému psích exkrementov - tomu venuje všetku svoju energiu). Cez svojho hovorcu judr. Velčeka oznámila, že vlastne problém temer neexistuje a teda nie je čo riešiť. Na takúto arogantnú odpoveď sme museli čakať temer mesiac? Pani starostka, od konca roka 2011 máte na stole rezignáciu ing. Valigu. Prečo ste ju do dnešného dňa neakceptovali a nenavrhli ste jeho odvolanie?
20. marec 2013

Ja o tom viem toto

Hospodárenie klubu zavesené na stránke FKM KV? Neviem o tom, že by niekedy nejaký vedúci družstva dostal odmenu... Smutné
20. marec 2013

Ty vieš len peniaze brať

Naozaj pán Čupka neviete čítať hospodárenie klubu? No ale rátať kšefty so starostkou to viete! Tu má hospodárenie klub http://www.fkmkv.sk/?p=141, kde ho má RODEKA? Okrem hospodárenia, kde má to vaše SDKU-SMER rabovačské združenie mená členov, detí, hocičoho? Toto je vaša pomoc klubu?

Majte odvahu a príďte na zápas hociktorej kategórie, kde nehrá ten váš malý babrák. Uvidíte, čo si myslia rodičia o vašej "RODEKovskej" pomoci!
20. marec 2013

Rodička

Je to smutné. Život však nie je prechádzka rozkvitnutým sadom. A ak odmenu vedúcim, tak aj všetkým hrácom. A načim pridať aj divákov (rodičov) a prípadne okoloidúcich. Takže milí rodičia, od zajtra musí klub zvýšiť členský príspevok o ... €, pretože musíme zadosťučiniť mojej predrečníčke :-)
21. marec 2013

Ja o tom viem toto

Vedenie klubu včera povedalo že sa budú zvyšovať príspevky od rodičov!!! Mať zadarmo na rok ihrisko sa nám nepáči a od nás rodičov pýtať peniaze je v poriadku???!!!
Nenechajme sa okrádať!!!
21. marec 2013

Ja o tom viem toto

A mimochodom hospodárenie klubu http://www.fkmkv.sk/?p=141.
Viem o takých vedúcich čo nedostali celé roky ani prd! Tak kde sa tie peniaze pre trénerov a vedúcich rozpustili???
A dresy?? Každý jeden dres platia rodičia, nie klub!
Zájazd do Francúzska??? Zasa len pre vyvolených, ale platiť to máme všetci!!!
21. marec 2013

Zuzana

prepacte, ale vy sam velmi dobre viete, ze to co pisete je ciste zavadzanie, opytajte sa hociktoreho veduceho, a okrem toho, ak mate problem s cebou do francuzska, porovnajte si cenu, ktoru by vase deti platili, ak by takuto cestu organizoval iny klub alebo hocijaky iny subjekt, takze, vazeny/a laskavo si odpustite vase klamlive poznamky
21. marec 2013

okoloidúci

"Ja o tom viem toto" tu trápne skúša diskreditovať FKM a odviesť pozornosť od viac než podozrivého nadobudnutia ihriska združením RoDeKa.
21. marec 2013

Tiež rodič

Milá pani čo sa nechce dať okrádať. To čo tu tvrdíte je silno vytrhnuté z kontextu. Ak ste tam bola, tak ste si sedela na ušiach. Bol som tiež včera na stretnutí rodičov. Áno, bolo tam oznámenie o možnom zvýšení členského. Ale bolo to podmienené tým, že ak sa nenájde ešte iná forma financovania klubu ako sú členské príspevky a silná finančná podpora pána Čahoja. Platba za areál pre KŠK je zhruba 6000 € ročne. Je to však len menšia časť nákladov klubu (viď hospodárenie klubu). A to čo tvrdíte, že si všetky dresy musíte platiť nie je pravda. Klub každoročne obnovuje dresy zhruba vo výške 4000 €. Rodičia platia deťom teplákové súpravy, ale to je tréningová výbava. Keby to mal platiť klub, tak by to zasa znamenalo potrebu zvýšiť členské. Mám viac detí a venujú sa rôznym činnostiam. A musím povedať, že vo FKM KV moje dieťa dostane za najmenej peňazí najviac muziky. Za 20 € mesačne sa mu venuje 3 až 4 x týždenne + víkend skúsený tréner. Iné záľuby mojich detí nás stoja hodne viac. Platím od 30 do 40 € mesačne za aktivity 2 až 3 x týždenne!!! Pritom sú to činnosti, ktoré vyžadujú neporovnateľne menšie investície ako je prevádzka futbalového klubu. Pre mňa je tu jeden nepochopiteľný fakt: Predseda klubu dáva klubu svoje súkromné peniaze, ktoré mohol minúť účelnejšie napríklad na drahú dovolenku, Ferrari alebo iné hejbatká. V normálnej spoločnosti by mu za to boli ľudia len vďační. Ale na závistlivom Slovensku je neustále napádaný ako developer (ktorý mimochodom nič okrem športovísk v KV nepostavil) a je podozrievaný, že rozkráda peniaze klubu. Vážení uvedomte si, že on ICH TAM DÁVA!!! NIE NAOPAK!!! Volá sa to filantropia. Je to normálne v normálnom svete. Ale v gubernii s názvom Karlova Ves na čele ktorej stojí neobmedzene vládnuca gubernátorka je to asi tak.
21. marec 2013

Samotná kritika nestačí!

"Ja o tom viem toto"... Nech sa páči, p.Čahoj pozval všetkých, ktorí majú záujem, prísť na výkonný výbor, klásť akékoľvek aj nepríjemné otázky. Keď už tak veľa kritizujete a špinavo ohovárate ľudí, ktorí sa venujú aj Vášmu dieťaťu (predpokladám)... neuvažovali ste o zmene klubu? Ak máte z hospodárenia klubu ťažkú hlavu, aké by ste ponúkli riešenie? Skúste povedať aj niečo pozitívne, kde vidíte potenciál, ako klubu pomôcť. Lebo to robia tí, ktorým o klub naozaj ide. Inak také bohapusté kydanie vyzerá ako snaha o likvidáciu a rozvrátenie klubu.
21. marec 2013

Samotná kritika nestačí!

A neviete, preco stale nesvietia na ihrisku reflektory? Zeby preto, ze sa p.Cahoj neplesol po vrecku a nedal ich opravit z vlastneho? Sup, sup, namiesto kritizovania do akcie za svetla, mily vseved "Ja viem o tom vsetko"!
21. marec 2013

Rodič

Ja viem prečo. Pretože sa o to teraz stará KŠK, Rodeka a ich správca. Pán Valiga dal pred troma mesiacmi na stránku KŠK inzerát a hľadá opravára. A tým skončila všetka jeho aktivita.
05. január 2015

Admin BA-Karlova Ves

Vzhľadom na výsledky volieb do miestnej samosprávy a odvolanie Ing. Igora Valigu z funkcie vedúceho KŠK počas ustanovujúceho zasadnutia Miestneho zastupiteľstva zo dňa 15. decembra 2014, mením status podnetu z „neriešený“ na „v riešení“.

Michal Molčányi
administrátor OPS pre Bratislavu - Karlovu Ves
03. jún 2016

Admin BA-Karlova Ves

Uvádzam odpoveď Miestneho úradu MČ Bratislava - Karlova Ves na moju žiadosť o poskytnutie informácie v zmysle zákona č. 211/2000 Z.z. zo dňa 1. marca 2016, v ktorej som žiadal o uvedenie aktuálneho stanoviska k tomuto podnetu:

"K Vašej žiadosti Mestská časť nemohla doteraz zaujať stanovisko, nakoľko nebol jednoznačne určený ďalší postup v danej veci.
V priebehu užívania predmetného areálu na športové účely bol na základe viacerých zmluvných vzťahov vytvorený nasledujúci právny stav: Samotné futbalové ihrisko vlastní Mestská časť. Pozemok pod ihriskom, telocvičňu a šatne má od Hlavného mesta prenajatý Karloveský športový klub (príspevková organizácia Mestskej časti), ktorý je zároveň spolu s Hlavným mestom menšinovým spoluvlastníkom budovy.
Tento stav spôsobuje komplikácie pri užívaní areálu, preto Mestská časť požiadala Hlavné mesto o zverenie pozemku a spoluvlastníckeho podielu na telocvične a šatniach do správy. Tým dôjde k zjednoteniu právneho režimu areálu a Mestská časť bude môcť priamo uzatvoriť príslušné zmluvné vzťahy s jednotlivými záujemcami o jeho športové využitie.

S úctou

Ján Hrčka
prednosta"


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Michal Molčányi
administrátor Odkazu pre starostu pre Bratislavu - Karlovu Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania