Sneh v zime

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Veronika Matisova 14. februára 2013

Dobry den, ja len, ze neviem naco platim dane, ked sa musim brodit snehom (ved aka rarita, ze snezi v zime, ze?) pri kazdom nastupovani a vystupovani z MHD a naslednom putovani ulicami mesta? Niekde je ukazkovo odhrabane (zrejme v okoli sukromnych firiem), a tak je jasne, ze to ide...zaplatte brigadnikov na noc, alebo podobne, hlavne aby som nemusela kazdy den susit obuv (lebo taku, kt. nepremokne, som zatial nedokazala kupit)

Dakujem, s pozdravom V. Matisova

14. február 2013

Fero

a zcoho zaplatit a kde zohnat brigadnikov. a aka to rarita ze ked snezi tak je vidno sem tam aj daky sneh ze. a ked bude prsat treba brigadnikov aby odpratavali kaluze a susili cesty popripade zabespecili suchy dazd aby niekomu nahodou nepremokla obuv :-)
14. február 2013

Matisova

akoze z coho? predsa z rozpoctu! naco platime dan mestu? aby sme sa brodili v snehu, ked snezi? zobudte sa, fero!
14. február 2013

Fero

to ako bude kazdych 20m stat clovek ktory bude odhrnat sneh ktory pada? je jasne ze ked pada sneh nieje mozne zabezpecit uplne ciste chodniky 24hod denne
14. február 2013

C

Problém nie je v tom, že chodníky nie sú "úplne čisté", ale v tom, že nie sú vôbec odhrnuté. Ľudia sa brodia vo vysokom napadanom snehu, v ešte vyšších závejoch cestičkou na šírku jednej topánky. Na mnohých miestach mamičky s kočíkmi nemajú absolútne šancu prejsť. Miesta, kde sa z chodníka prechádza na cestu nie sú odhrnuté vôbec, je tam aj polmetrová vrstva nasoleného snehu, ktorý bol nahrnutý mechanizmom pri odhŕňaní snehu z cesty.
15. február 2013

Lučenič

Milý Fero, choďte sa pozrieť napríklad do neďalekej Viedne a možno pochopíte to, čo sa mi zdá absurdné svojprávnemu občanovi vysvetlovať. Váš pohľad na vec a Vaša logika mi pripomína pseudargumentáciu mnohých pracovníkov našej miestnej a mestskej správy. Je to také slovenské.
15. február 2013

Fero

no porovnavat vieden a dake mesto na slovensku... genialny priklad. podla mna vieden ma iny rozpocet ine predpisy a zakony a inu vladu. pokial sa na slovensu vyhlasi niekde kalamitny stupen poniektory si myslia ze napadne vela snehu ale robotnici ho stihnu za den vsetok odpratat
27. február 2013

fuxo

Fero ty si retard a presne kvoli takym retardom, ktorych tu zije neurekom, sa zial nemozeme porovnavat s Viednou. Inak by sme tu uz davno mali ine zakony, ine predpisy a inu vladu. A ver tomu, ze aj iny rozpocet.
29. december 2020

Martin Uváček

Myslím, že vzhľadom na posledné "bezsnehové" zimy by sa tento podnet mohol uzavrieť. Túto zimu zatiaľ detto.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania