Parkovanie na trávniku

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 15. februára 2013

Ešte že je sneh, aspoň nie vidieť trávnik. A takto je to na Nezábudkovej sústavne . Jeden pred č.38 a druhý pred č.34.
Čo keby si páni policajti viac všímali aj okolie keď sa vezú po ulici.

15. február 2013

Marek

Priestupok musí byt spolahlivo preukazatelny a to ze vozidlo stoji na snehu? ....ci je pod nim travnik, alebo zatravnovac?....asi by mali ti pani policajti podla Vas nosit lopatky a sneh odhadzovat
16. február 2013

Adam

ci tam je travnik nieje dobre vidno ale je tam vidno dopravnu znacku za autom tvarom a velkostou sa podobajucu na znacku oznacujucu parkovisko s dodatkovou tabulkou cize parkovisko tam asi je ale pokial
17. február 2013

Rudo

Auto stoji na zamrznutom snehu a nie na travniku, je nepravdepodobne, ze by to tomu travniku uskodilo, parkoviska nie su odhrnute, kde maju parkovat?
18. február 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Podľa zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke, § 25 ods. s) vozidlo nesmie stáť na cestnej a inej verejne prístupnej zeleni. Pri nedodržaní tohto ustanovenia má konať Mestská polícia, ktorej sme podnet zaslali a požiadali o častejšie vykonávanie kontról v uvedenej lokalite.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
18. február 2013

Jean

Je hrozné ak niekomu vadí státie auta na dvadsiatich centimetroch snehu, pod ktorým možno žiaden trávnik ani nie je. Iba ak burina, ktorú nikto nezasial ale rásť tam bude zato.stále.
Sťažovateľ asi je tade zvyknutý v lete chodiť možno aj so psom tak aby v lete náhodou si tam jeho pes nevytkol členok.
A reakcia že tam budú posielať policajtov je tiež hodná odmeny za hlúposť.
19. február 2013

Max Oak

Pokiaľ sa budeme tak stavať k životnému prostrediu ako je tu prezentované, potom sa môže parkovať všade. Však kde majú parkovať, že?
Neviem či by ste pochodili s takýmito argumentami kúsok za hranicami.
Odkukávame kadečo zo zahraničia a disciplínu nie.
22. február 2013

Peter

jasne ze tam moze byt iba burina, lebo to tam tie auta už "vybývali". ked take auto zapadne v takom snehu poriadne tam zahrabe tak to tam riadne poorie. len tak dalej auta auta a nic len auta nie je kde parkovat mozme vsade, vsak ja ked nebudem mat co jest mozem ist kradnut?
16. marec 2013

Anonymný užívateľ

Rudo, keby si vzal do ruky lopatu a odhádzal sneh z parkoviska, lepšie by si urobil. Či prečo ja? Však je trávnikov dosť, nie?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania