Kaluž na chodník pri ramene

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Jan 09. júna 2016

Na tejto strane ramena sa po daždi pravidelne vytváraju obrovské kaluže vody. Mamička z kočíkom sa nedostane cez tu kaluž.

Prosím o opravu.

17. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Hl.m.SR Bratislava nie je vlastníkom pozemku pod predmetným chodníkom popri kanáli, ani ho nemá v správe. Skúste sa obrátiť na vlastníka pozemku, ktorým je Slovenský vodohospodársky podnik, alebo na MČ Petržalka.

Oddelenie komunikácie a marketingu
23. jún 2016

Stefan

Akoze skuste? Vy sa obratte !!! Tieto vase salamove odpovede ma tak vytacaju ze az. Snad mate ako mestka cast väcsie paky ako daky obcan. Vy by ste to mali hlasit automaticky. Obcan Vam pomohol, a este to hodite na neho? Nie je vam to ani trosku trapne? Ja by som sa po takej odpovedi pratal z uradu.
23. jún 2016

Martin Nýdr

Vážený anonymný úradník z magistrátu, prosím oboznámte sa so štatútom hl. mesta, organizačnou štruktúrou magistrátu, pracovnými náplňami jednotlivých úradníkov a prehodnoťte svoju reakciu. Na základe podnetu občana kontaktujte správcu chodníka a upozornite ho aby vykonal nápravu.
04. júl 2016

Jan

Oh my god!
Citat wikipedia:
"Chorvátske rameno je kanál v Petržalke. S dĺžkou 5 138 m, nadmorskou výškou max. 129,48 m a min. 127,93 m a maximálnou výškou hladiny 1,5 m plní ochrannú funkciu drenážneho kanála..."

Tak ak je chorvatske rameno povodne drenazny kanal staci 10minut prace z motykou a problem je rieseny. Naklady na pracu:
Hodinová sadzba zamestnanca je 5,- eur/hodinu brutto
Motyka: 0-15EUR (mozeme predpoklada, ze vlastnik pozemku ma motyku...)

Mozeme sa aspon dozvediet, kto je vlastnikom pozemku?
04. júl 2016

Martin Nýdr

Ja vidím jediné riešenie v tom, že tam prídeme a urobíme to sami, nakoľko to nie je schopný zabezpečiť žiaden nami platený úradník.
18. máj 2019

Jana P

kedze na to samosprava kaslala, problem vyriesili dobrovolnici. Prosim admina o ozavretie podnetu
31. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet bol vyriešený vďaka aktivite dobrovoľníkov.

MÚ BA - Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania