Nadchod pri ŽST Predmestie - havarijný stav schodov, Podniková

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Jana 12. júna 2016

Dobrý deň, chcela by som nahlásiť zhoršený/havarijný stav schodov nadchodu pri ŽST Predmestí zo strany Podnikovej ulice, časť schodu je úplne rozpadnutá a je tam nebezpečná diera. Bolo by to potrebné zabezpečiť. Ďakujem.

15. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Jana Plevová
17. jún 2016

Žofia

Rozbité schody ŽST BA Predmestie

Schodisko pri ŽST BA Predmestie je v katastrofálnom stave. Dva dni potom, ako som pofotila priložené fotky sa priateľovi pod nohami doslova prepadol schod. V súčasnosti je prepadnutý schod označený páskou. Taktiež okolie je dosť zanedbané - posekané vetvy stromov a prerastená burina. Najnovšia stanica v celej Bratislave má dosť nereprezentatívne okolie. Smutné na tom je, že spomínanými schodami chodí dosť veľa ľudí a priamo si ten stav pýta niečo horšie ako narazené koleno.
22. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

V súčastnosti MČ BANM zabezpečuje všetky potrebné kroky, ktoré budú smerovať k oprave schodiska. Momentálne je tam umiestnená páska prejazd zakázaný. Zeleň bude ostrihaná.

Jana Plevová
17. júl 2016

Martin Hlavena

Super podnet. Nuz takto. Aky pan, taky. kram.
Este vela vody Dunajom pretecie, kym sa vymeni psychopaticke vedenie mestskej casti ku ktorej to patri. Ak vobec!!!

Este super ze Vam nenadali, ze co sa starate...:)
18. september 2016

Diana

Stav lávky pre peších pri stanici Bratislava Predmestie

Dobry den, chceli sme prejst s kocikom okolo stanice Predmestie a cakalo nas toto. Myslim, ze slovny popis ani netreba. "Lavka pre pesich v havarijnom stave" bola jednym z dovodov, preco vraj investicia do stanice nutna. Neostava nam iba pogratulovat k skvelemu vykonu stavebnikov a kocik si aj nabuduce preniest v ruke.
21. november 2016

Pavlína

Ked to videli statici, chytali sa za hlavy, ze ta vystuz je zhora odhalena a ze aj ta nezatarasena prava cast schodiska moze hocikedy spadnut. Nejaky progres v rieseni tohto problemu? Vdaka
12. marec 2017

Michal J

Schody su "olatkovane", t.j. opravene a asi aj spevnene drevenou konstrukciou pod nimi. Stav je mnohonasobne lepsi ako bol. Ale kocik si treba stale odniest. Asi by som to povazoval za vyriesene.
19. august 2019

Martin Uváček

Schodisko aj lávka boli opravené. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania