Tunel Sliačska

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Peter 17. júna 2016

Dobrý večer . Myslím , že viacerí občania ktorí prechádzajú tunelom , respektíve podjazdom na Sliačskej ulici majú problém tadiaľ prejsť , nehovoriac ak idete s malými deťmi . Autá tadiaľ lietajú neskutočnou rýchlosťou , je to maximálne nebezpečné ! Chodíme tade s deťmi do škôlky aj školy . Treba s tým niečo robiť ! Buď nejaký retardér , alebo niečo iné . Takisto aj po celej Sliačskej ulici jazdia autá velmi rýchlo a tomu ani nezodpovedá povrch tejto vozovky . V tejto časti nad tunelom smerom na Ahoj býva veľmi veľa rodín s malými deťmi , ktorý sa boja vobec chodiť aj po chodníku . Nie sú tu žiadne obmedzenia ani nič podobné tomu aby vodiči rešpektovali chodcov . Akurát ste osadili tabule zákaz státia , ktoré ešte viac umožnili autám jazdiť vačšiou rýchlosťou . Ďakujem za kladné riešenie

28. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za váš podnet. Informovali sme o ňom príslušné oddelenie, ktoré preverí situáciu a v prípade voľných finančných prostriedkov urobí nápravu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
09. december 2016

Elena

ako dopadlo preverenie situacie???
09. december 2016

Peter

Nijako
26. január 2017

Peter

Vidím , že môj podnet nie je nijako riešený ako ďalšie podnety v tomto okolí . Myslím , že to je na veľké zamyslenie čo s tým robiť , nakoľko Je to jediná cestná komunikácia a jediný chodník , alebo prechod po Sliačskej smerom cez podjazd a nikto to absolútne nerieši . Celá Sliačska ulica je nebezpečná . Súkromníci si vedia osadiť všetky možné tabule , ale mesto alebo pán starosta sa nevie postarať o našu bezpečnosť . Možno by stačili osadiť značky obmedzenia , alebo vytvoriť obytnú zónu .
11. september 2017

Peter

Po vyse roku je situacia nezmenena, prislusne oddelenie na to uz urcite aj zabudlo. Ked tade chodim na bicykli - a dalsich cyklistov je tu teda dost - tak sa tiez obavam, kedze auta chodia rychlo a situacia okolo viaduktu je neprehladna (zakruta, krizovatka).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania