Výrub/prierez stromov - Stromová - Magurská

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Dagmar Popjakova 17. júna 2016

Vazeny pan starosta,
obraciam sa na Vas v akutnej zalezitosti. Momentalne, Ut 14.6.2016, prebieha pravdepodobne podivne orezavanie stromov na roku Stromova_Magurska nad Hotelom Brix, na kusku zelene, ktory je pri ceste medzi tamojsimi bytovymi domami.

Pri chlapoch z Vasho EKO-VPS stoji zufala starsia pani so psikmi, ktora lamentuje, ze ako mozu dopustit taky tvrdy zasah v case, ked hniezdia vtaci. Podla jej nazoru nejde o prierezku, ale o zamer vyrubu tych par drevin, ktore sa tam nachadzaju. Chlapi nie su schopni povedat, co robia a na ci prikaz. Ukazuju na bytovy dom Magurska a tvrdia, ze zasah si objednali tamojsi obyvatelia??

Viac v zaslanom emaili dna 14.6.2016 o 10:08
D. Popjakova, Rozvodna 7, 831 01 Bratislava

27. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podľa vyjadrenia pracovníkov EKO podniku VPS orezy stromov sa vykonávali na základe objednávky súkromnej spoločnosti, ktorej predmetná parcela patrí. Uskutočnili sa iba orezy suchých a nebezpečných konárov, ako aj konárov brániacích voľnému priechodu chodcov po okolitých komunikáciách.


Jana Plevová
27. jún 2016

Dagmar Popjakova

Dobry den, ano, Vasa odpoved, pani Plevova, ako aj odpoved p. Ing. Kollarika, poradcu starostu BA-Nove Mesto, ktora mi bola dorucena vzapati po oznameni ziadosti o preverenie otazky spominaneho prierezu, su vycerpavajuce. Dakujem kancelarii starostu p. R. Kuseho, ako aj pracovnikom podniku EKO za udrziavanie zelene v nasej mestskej casti Bratislavy. Prajem vela pracovnych a osobnych uspechov a zostavam s pozdravom, d. popjakova

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania