Asociáli na Družicovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
Ostredková 14. júna 2016

Takmer každý deň neskoro popoludní na lavičkách pri oplotení vysedávajú a popíjajú asociáli z neďalekej ubytovne- hlavne jedna známa ružinovská dvojica, robia bordel a majú komentáre ku každému okoloidúcemu. Okolo lavičiek je neustále neporiadok, odpadky, nenamáhajú sa ísť ani ďaleko kvôli vykonaniu potreby.
Nebolo by možné tam spravidelniť pochôdzky mestskej polície?
Rozumiem, že je hlúposť volať na políciu, kvôli opileckým komentárom, ale nerozumiem tomu, že sa to opakuje takmer denne, nikto to nerieši a všetci chodíme potichu okolo a necháme si znepríjemňovať dni.
Možno by bolo riešením lavičky odstrániť.

12. august 2016

Petra Kummerova

Dobry den,

Suhlasim s Vami, lavicky by bolo treba odstranit, nakolko kazda jedna je okupovana bezdomovcami. Normalneho cloveka som tam este sediet nevidela. Kazdy jeden den tam popijaju, plechovky a flase od vodky porozhazovane po okoli. Vedela by sa k tomu prosim vyjadrit MU Ruzinov ? Pripadne osadit tam aspon jeden smetny kos ?!

Dakujeme za presetrenie.

S pozdravom,
Petra Kummerova
24. august 2016

Anton

sedavaju tam aj normalni ludia.

kos by tam ale mal byt.
04. september 2016

Petra Kummerova

Ani dva kose umiestnene pri lavickach nepomohli.Asociali sa tam stale zbiehaju, potrebu vykonavaju za bieleho dna kde sa im prave zachce bez ohladu na to ci tadial prechadza mamicka s kocikom a pod. a samozrejme s tym nikto nic nerobi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania