Veľmi hlučná reštaurácia Dulovo nám.

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Alex 15. júna 2016

Nanestastie byvame nad restauraciou Moose na Dulovom nam. Je velmi hlucna, aj po 22:00. Cely den z nej ide hluk - hlavne cosi, co snad je hudba, ale znie to len ako bum, bum, bum... Rozboli z toho cloveka hlava. Teraz je napr. 21:59 a zakaznici vykrikuju a hlasne sa rozpravaju... ozyva sa to po celej stvrti. Nie je ziadna snaha ich stisit. Ani spat sa neda. Musime mat stale zatvorene okna; inac sa to neda vydrzat. Ako je to mozne, ze jeden podnik moze kope ludi kazit zivotne prostredie? Ved mi tu uz byvame davno...

15. jún 2016

atómové digitálky

Alex , zabudni ,že si pomôžeš.Jediné čo pomáha je oheň.Vzhľadom na to ,že bývaš hore,nepriechodné.
16. jún 2016

Jozef

Tato "krcma" je problemova uz niekolko rokov. Volal som na MP a tam mi povedali ze maju otvaracie hodiny do 24, tak som sa opytal ci vedia aky je rozdiel medzi nocnym kludom a otvaracimi hod...
Ale ten hluk je po celej Kosickej ul. staci sa prejst po 22:00 a uvidi kazdy ze terasy su plne. Neuvidi iba ten co nebude chcet vidiet!!!
16. jún 2016

atómové digitálky

Problém je ,že sa s tebou nik nebude baviť,lebo sa to nechce nikomu riešiť.Povedia ti ,že do 22 :00, môžu , a potom keď nebudeš mať odmeraný hluk ,tak sa môžeš šmýkať. Musíš podať sťažnosť ,RUVZ ti príde odmerať hluk ,alebo si to zaplatíš sám a zavoláš si takú firmu na meranie . Ani keď ti namerajú zvýšené hodnoty ,si nič nevyhral.Nevraviac o tom, ak ti namerajú 49,9 Db. Nikoho nezaujíma ako to otravuje život, každého zaujíma len -Koľko decibelov??? Je to ťažké, hovorím -oheň je dobrý sluha,ale zlý pán.
19. jún 2016

autopravo

aky ohen?
19. jún 2016

somár rámos

Na Královej holi
23. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

V prípade, že je rušný nočný kľud, navrhujeme zavolať príslušníkov MP aby zadokumentovali priestupok a upozornili nájomcu.

S pozdravom

kancelária starostu
23. jún 2016

atómové digitálky

hahahahahahhahahahahaha, čo som hovoril?
24. jún 2016

Jozef

Ešte raz vám to vyskúšam napísať.
Bolo volané na MP viacej krát a vždy to skončilo že tam niekoho pošlú. Na druhý deň to iste. Nejedná sa len o tento podnik ale o celú Košickú ul.. To teraz máme vyvolávať každý večer na konkrétnu prevádzku???? Vy ako zriaďovateľ Mestskej p. skúste skontrolovať ich prácu aj v teréne. Prečo Petržalke sa to dodržiava v Dúbravke chodia kontrolovať 4x za rok aj poslanci s MP. To fakt nám MP slúži iba na dávanie papúč a organizovane dopravy niekoľko krát do roka???
včera to vo štvrtok som sa prešiel po Dulaku a Košickej ul. o 23:00 a terasy boli všade plne. Tak s tým niečo robte. Je teplo ľudia majú pootvárané okná a chcú sa vyspať.
Ale podla vašej reakcie Vám na tom vôbec nezáleží !!!!

problém bol nahlásený, tak to riešte. Nevidím dôvod volať ešte raz, alebo potom nevidím dôvod tejto STRÁNKY.
24. jún 2016

atómové digitálky

Jozef , to je skvelá taktika , o čo sa stavíš ,že vás čo to otravuje to prestane baviť skôr, ako vami platených parazitov, ktorých si platíte na takéto prípady.Aj.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania