Aktualizovať podnet
Nevynášanie nádob na psie exkrementy

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Nevynášanie nádob na psie exkrementy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Lucia Kadlecová 15. júna 2016

Dobry den
Chcela by som poprosit obec aby zabezpecila pravidelne vysypanie kosov na psie exkrementy aj na Buzalkovej ulici.
Tieto kose neboli vysypane minimalne 2 tyzdne a popravde suseda ktora ma na travniku pred domom takyto kos so zabezpecila uz vycistenie sama - pretoze sa to vseko sypalo von a bol problem s kosenim travy.
Navyse tym ze kose nevysypali nepribudli ani sacky na PE.
Blizi sa leto a mat pri chodniku kos na PE, ktory sa nevysypal min 2 tyzdne , je neprijemne pretoze sa siri nie len "skvela" aroma ale psickari !balicky" po svojich psoch chcu aj naprek tomu ze je kos plny to tam este natrepat a tak sa to potom vysypa na zem
Dakujem

16. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Vážená pani Kadlecová,

ďakujeme Vám za Váš podnet, ktorým prejavujete svoj vzťah k čistote v našej mestskej časti. Uvedená situácia vznikla z objektívnych príčin, ktorých dôvodom bola zmena subjektu zabezpečujúcu pre nás túto službu, nakoľko ju vykonáva externá firma. Podľa doterajšieho harmonogramu sa zabezpečovala obsluha špeciálnych košov na psie exkrementy spravidla v utorok, avšak po tejto zmene je obsluha zabezpečovaná vo štvrtok. Podľa komunikácie s dodávateľom služby som si overil, že k obsluhe príde dnes, t.j. 16.06.2016. Naša mestská časť sa bude snažiť zabezpečiť vzniknuté kolízne situácie na základe podnetov jej obyvateľov v prípade jednotlivých preplnených košov vlastnými silami .
Ešte raz Vám ďakujeme za Váš podnet a vynaložíme maximálne úsilie aby sme podobným situáciám aj v spolupráci s obyvateľmi v čo najväčšej možnej miere zamedzili.

S úctou


Ľubomír Krištofič
vedúci HS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania