Legálna/nelegálna poškodená reklama

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený

Dobry den Vazene Damy a Pani, chceli by sme Vas poprosit ak je tato reklama legalne osadena aby ju opravili je to strasne, ak nie je legalne osadena o jej odstranenie? Dakujeme

01. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podľa našich zistení je reklama umiestnená na pozemku parc. č. 4673/1 k. ú. Rača, ktorý nie je v majetku ani správe hl. m. SR, Bratislava. Ani zeleň nie je v našej správe

Oddelenie komunikácie a správy majetku
06. júl 2016

Thommas Czölder

Vazene Oddelenie komunikácie a správy majetku hl. mesta, prosim Vas ved ale osadzanie reklam na pozemkoch je vo Vasej sprave?
11. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mestská časť Bratislava – Rača identifikovala vlastníka pozemku a reklamnej stavby v lokalite Východné, Dopravná ulica. Vlastník reklamnej stavby bude vyzvaný na predloženie dokladov, ktorými bolo povolené umiestnenie reklamnej stavby. V prípade, že požadovaný doklad nebude predložený, bude stavebný úrad postupovať v súlade s príslušnými ustanoveniami stavebného zákona.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
15. júl 2016

Tomas

Dnes Som si vsimol ze reklmaa je odstranena mozno bude nahradena novou, mozno majitelia predlozili potrebne doklady na stavebny urad, ak nie mohla by byt potom aj konstrukcia odstranena prosim ?
28. júl 2017

Thommas Czölder

Odstránené úplne, podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania