Telesne zdravotne postihnutý/ parkovacie miesto na chodniku ?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
Palo 21. júna 2016

Dobry den, rad by som vedel kto dovolil, povolil vytvorenie parkovacieho miesta pre zdravotne postihnuteho vodica na krizovatke ulice Svatoplukova a Kuliskova hned za zastavkou MHD. Jediny mozny vjazd a vyjazd na toto miesto je len priamo z krizovatky cez obrubnik a to vo frekventovanom mieste pred prechodom pre chodcov v neprehladnom mieste. Preco toto miesto je na chodniku a nie na vozovke?

22. jún 2016

Magda

Myslím, že postihnutý musí byť ten, kto to parkovisko povolil.
28. jún 2016

Moje Meno

alebo prve dve parkujuce vozdila na vozovke tam nemaju byt a nebol by problem ci?
28. jún 2016

Palo

Za prve parkovisko nema co robit na chodniku nakolko chodnik je chodnik od slova chodit...dobre, chapem ze v BA je situacia taka aka je a "nudzovo" sa chodniky zneuzivaju, alebo pouzivaju na parkovanie pod urcitym pravidlom, no toto je uplne nieco chore aby niekto povolil vytvorenie vyhradeneho parkoviska na chodniku a v takejto lokacii. Cela rada parkovacich miest je na Kuliskovej a v prilahlej casti, je mi jasne ze zdravotne postihnuty ma narok na takuto pomoc ale tu je chyba zodpovednej institucie. A je mi jedno pojdem aj k Nesrovnalovi nech to riesi, takto sa to nebude robit. To auto ked sa tam bude trepat musi zastavit v kriozatke, obmedzi mhd, ohrozi deti iduce zo skoly, sposobi dopravnu nehodu a to len kvoli tomu ze si to niekto nepozrel co povolil?
29. jún 2016

martin

Ja osobne chodim okolo kazdy den a zaraza ma, ze to vobec niekoho napadlo, poziadat miesto na chodniku a po druhe, ze niekto "kompetentny" vyhovel poziadavke. Kludne mohlo byt miesto na zaciatku ulice a nie na chodniku !!!
Miesto je vytvorene cisto ucelovo, naschval.....za nase dane takto rozhoduju ludia na miestnom urade, gratulujem.
01. júl 2016

Palo

Takze toto uz je ina kava...miesto je nejake pana exekutora ktory si asi moze dovolit vsetko....dnes na ceste pri chodniku standardne parkovali auta ktore ale dostali papuce od mestskej policie ze vraj sa neda dostat na miesto ktore je na chodniku. Mestska policia sa tam odbavovala na damach ktore dostali papuce. Najprv bol dovod ze sa neda dostat k vyhradene miestu , ked susedia zacali argumentovat ze co to je za sprostost tak zmenili na to ze auta stoja v krizovatke, tak dostali argumentacny dokaz metrom a uz davali dole papuce. Ked sme im povedali ze zavolame na nich statnu policiu zrazu bol klud.
Hamba,hamba a toto treba riesit asi inde a dosledne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.