Vizitka zimnej údržby?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Juliette 20. februára 2013

Prekvapivy obraz z dnes rana. Policajt nie som, ale zo stop po kolesach co tam ostali to vyzera na traktor a mozno aj nieco dalsie. Nehovorim, sneh treba odpratat, ale takto znicene to tam vidim 1x. Zeby vizitka zimnej udrzby? Jazdiaca hore dole?

20. február 2013

Obcan

rovnako po celej petržalke, chcel by som stretnúť toho inteligenta, čo má kľúče od toho minitraktoru!
21. február 2013

Ivan Sládek

Vidieť že nie ste policajt, inak by ste si všimli ,že na konci tých kolají bola robená rozkopávka z dôvodov poruchy na potrubí.
21. február 2013

Stano

Keď niečo píšete tak si vec overte. Pisateľ podnetu bol asi oslepený láskou keď nevidel veľkú rozkopávku plynu. Zeleň poškodila firma pri oprav e a nie zamestnanci vykonávajúci zimnú službu.
Stano
21. február 2013

Stano

Keď niečo píšete tak si vec overte. Pisateľ podnetu bol asi oslepený láskou keď nevidel veľkú rozkopávku plynu. Zeleň poškodila firma pri oprav e a nie zamestnanci vykonávajúci zimnú službu.
Stano
21. február 2013

Adam

no podla niektorych sme v amerike a tazku techniku na miesto dovazaju vrtulniky a potom ju aj odnesu :-)
21. február 2013

Juliette

by ma zaujimalo ako si clovek ma overit ci sa tam opravovalo potrubie :D pretoze ako pisal kolega Obcan, od zimnej udzby su takto rozflakane miesta na viacerych miestach, tak sa necudujem... :D
21. február 2013

Obcan

Ivan Sladek, Stano, Adam - zrejme ste uplne nepochopili, na co sluzi tento portal - na nahlasovanie problemov v nasom okoli. Pokial zadavatel podnetu neurcil spravne vinnika, nebrani to tomu, aby sa problemom zacali zaoberat kompetentni. Ked zistia, ze to rozflakala sukromna firma v ramci opravy potrubia, o to lepsie, aspon by sa naprava nemala hradit z nasich penazi, ale zo sukromneho vrecka! Snad nechcete tvrdit, ze je normalne, aby takto zdevastovali okolie.
21. február 2013

Adam

sukromna firma to nema povinnost opravit ako ti hasici nezaplatia dvere ked ich rozrubu ze za nimi hori. pokial slo o opravu verejne prospesneho zariadenia alebo odstranenie poruchy aby nedoslo k nedajboze uniku a vybuchu mozu prejst aj buldozerom cez ten plot a nik im nic nemoze.
21. február 2013

Obcan

Slabe prirovnanie - je predsa rozdiel medzi hasicskym zborom a sukromnou firmou. Verim, ze v pripade havarie mozu prejst aj cez ten plot, ale po zasahu je treba dat vsetko do poriadku a nie nechat to ako v chlieve. Ale vsak co sa cudujeme, sme na Slovensku, kde nie su podobne v mensine (vid politika, spolocensky zivot, atd...)
06. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ide o zásah do verejnej zelene na základe podmienok povolenia vydaného mestskou časťou Bratislava-Petržalka. Porušená zeleň by mala byť uvedená do pôvodného stavu cca do 15.3.2013 . Preberať zeleň bude odd. životného prostredia ako správca zelene. Porušená časť chodníka (časť asi 2,00 m2) bude predmetom preberania do pôvodného stavu cestným správnym orgánom na základe určených podmienok v povolení. V súčasnosti prebieha šetrenie o rozsahu havárie zemného plynu a podmienok na spätné úpravy. O tomto stave pri dome Topoľčianska 17 je mestská časť informovaná prostredníctvom SPP distribúcia a.s. od 19.2.2013.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
18. marec 2013

Anonymný užívateľ

Upravene, dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania