Cintorínska - autá parkujúce na chodníku pri nemocnici

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Iva 22. júna 2016

Zaujímalo by ma na základe akého oprávnenia parkujú tieto autá na chodníku na Cintorínskej ulici pri Rajskej. Keď ide chodec, ktorý tlačí z Rajskej invalidný vozík, aby sa dostal do nemocnice na Cintorínskej , tak tieto autá vyslovene prekážajú. Satinského ulica je kvôli nevyjasneným majetkovým sporom uzavretá, takže človek musí obchádzať celý blok a keď s invalidným vozíkom výjde na Cintorínsku , tak zaberie celý chodník, pretože na druhej polovici sú autá. Pre koho ten chodník vlastne je? V Bratislave mám mnohokrát pocit, že najma pre parkovanie áut. Chodník je od slova chodiť, nie ; ) ?

22. jún 2016

B.

Odpoved je jednoducha, na vyznacenych parkovacich miestach v centre mesta sa plati, v podzemnej garazi tiez, len chodnik je zadarmo a policia sa necinne prizera.
01. február 2021

Martin Uváček

Podnet neriešený aj v roku 2021
19. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet prosíme admina uzavrieť. Nakoľko nemá zmysel nechávať otvorený podnet z roku 2016.

Ak ste nadobudli pocit, že vodiči nevhodne parkujú a nedodržiavajú platné dopravné predpisy, prosím Vás hneď kontaktujte mestskú políciu Bratislava-Staré Mesto. Mestská polícia na mieste situáciu skontroluje a v prípade, že zistí porušenie dopravných predpisov, vyvodí dôsledky.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania