Hnijúca tráva

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Tomas 22. júna 2016

Kedy planuje mestska cast Vrakuna odstranit tuto pokosenu travu? Kosili neskoro, ked sa to uz kosit ani nedalo, vacsina travy je vytrhana (a nie pokosena), toto mnozstvo travy nahadzali na seba a teraz to tam hnije (tychto kopok je tam viacero). Velmi tazko sa vetra, ked ide tento smrad potom do bytov.

22. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Pozemok, ktorý ste označili sa nachádza v správe MČ Bratislava-Podunajské Biskupice, preto podnet zasielame im. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
MÚ MČ Bratislava-Vrakuňa
27. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predmetný pozemok nie v správe mestskej časti Bratislava - Podunajské Biskupice, ani sa nenachádza v jeho katastrálnom území.
Riešenie s kosením pozemku, ako aj vyhrabanie a odvoz pokosenej trávy je plne v kompetencií mestskej časti Vrakuňa. keďže pozemok sa nachádza v ich katastrálnom území.

Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
27. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za nedorozumenie. Pozemok je na hranici mestských častí Vrakuňa a Podunajské Biskupice. Pozemok je podľa bližších zistení na území mestskej časti Bratislava-Vrakuňa ale je v správe Magistrátu hl. mesta SR Bratislava, ktorý daný pozemok kosí, preto podnet postupujeme im. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
MÚ MČ Bratislava-Vrakuňa
27. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na predmetnom pozemku sa už hnijúca tráva nenachádza

MČ Vrakuňa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania