Rozbité obrubníky na chodniku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Stefan 23. júna 2016

Dobry den, Pred Gercenovou 3, su obrubniky v zubozenom stave a drtia sa uz kade tade. Idelany by bolo urobit tam plynuly zjazd. Cely problem zacal ked oproti stavali ten dom s cervenou strechou a tahali pripojky. Vtedy sa tie obrubníky zacali kazit a odvtedy ich nikto , podciarkujem nikto neopravoval a problem sa nechal vyhnit do stavu, ked tam realne uz nie sú. Cely chodmik uz prerasta travou. Co tak tie spary zalievat tekutym asfaltom ako sa to robilo v 90 rokoch?

30. jún 2016

Hank

Obrubniky sa zacali kazit vtedy, ked zacali obyvatelia Gercenovej 1/3 vychadzat pravidelne a casto autami na chodnik kvoli parkovaniu, takze si za to mozu sami. Skosenie obrubnikov ich v tomto de.bilnom sposobe parkovania iba utvrdi.
30. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Mestská časť BA-Petržalka zaradí opravu chodníka na Gercenovej ulici č. 3 do plánu opráv.

mestská časť BA-Petržalka
01. júl 2016

Stefan

Suhlasim HAnk, keby platilo zakaz parkovania na chodniku problem by nebol urcite v takom stave. Zial tu sa moze parkovat vsade. Keby sa aspon 50 m od domu na chodnikoch neparkovalo.
28. máj 2017

Stefan

Podnet vyrieseny, Obe strany boli pekne upravene s novými obrubnikmi aj s asfaltom. Pre kociky a bike super sprava. Dakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania