Chýbajúci chodník Černyševského-Farského

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
jajbolina 27. júna 2016

Finišuje sa so spustením električiek po Starom moste, zabudlo sa ale na výstavbu chodníka od černyševského ulice pozdĺž Starého mosta na zástavku Farského. Žiadam o jeho vybudovanie, už je tu vychodený chodníček.

29. jún 2016

Daniel Dudinský

Vzhladom na tvar pozemku, to moze byt trosku problem, aj ked aj okolite pozemky su Mestske. Na zvazenie skor je, preco neurobili zastavku aj hore, pri týchto objektoch?
14. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v rámci projektu Nosný systém MHD, prevádzkový úsek Šafárikovo nám.- Janíkov dvor, 1. časť Šafárikovo nám.- Bosákova ul. sa vybudovala električková trať. Chodník, ktorý si žiada vybudovať občan nieje riešený v rámci projektu.

Po preskúmaní miesta sťažnosti sa zistilo, že existuje bezpečné prepojenie ulíc Černyševského, Muchovo námestie s križovatkou Jantárova cesta/Bosákova/Farského po jestvujúcom chodníku s verejným osvetlením popri Jantárovej ceste, následne dvoma bezbariérovými prechodmi, pokračuje popri obch. dome Billa a napája sa na Farského ulicu, ktorá sa napája na spomínanú križovatku, kde je pohyb peších najčastejší. Na vedľajšej parcele č. 4691/14 prebieha momentálne výstavba. Mapku pripájam v prílohe. Medzi Muchovým námestím a Jantárovou cestou je prevýšenie cca 1,5m. Hlavné mesto preto výstavbu chodníka v mieste, ktoré je teraz vyšľapané v zeleni a dopytované občanom za bezpredmetné.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania