Skládka pred RD

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Iveta Csikosová 28. júna 2016

skladka umiestená mimo kontajnera zasahujúca vjazd na sukromny pozemok. Zničená zeleň, mestsku časť Bratislava Ružinov Prievoz žiadame o dosadenie zelene na ulici Kladnianska 11, rovnako aj o osadenie zábran proti parkovaniu cez týždeň nie je vobec možné dostať sa na vlastný pozemok nehovoriac o uplne zničenej zeleni.

28. jún 2016

Ružinov - Prievoz

Dobry den,
Co sa týka zábran proti parkovaniu a obnoví zelené sa s MÚ ťahá od konca apríla a pravidelne ich urgujem. Podnet je aj tu na OPS
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/27934/znicena-zelen
28. jún 2016

Peter

Ja sa Vám divím Iveta, že až po toľkých rokoch arogantných vodičov Vám až teraz došla trpezlivosť...mne keby takto niekto stál pred barákom, riešim to ihned a razantne.
11. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kontajner a skládka na Kladnianskej je mestskej časti. Robíme chodníky na Stachanovskej a ten kontajner patrí k tejto stavbe. Dnes by ho mali vyviesť.

kancelária starostu
19. júl 2016

Ružinov - Prievoz

Kontajner síce odviezli, ale bordel pred domom a vchodom na pozemok je stále. Jak môže MÚ zamedzovat svojou skladkou vstup na súkromný pozemok??
05. október 2016

Ružinov - Prievoz

Skládka odstránená a zábrany osadené revitalizacia je už to najmenej podľa nás tak navrhujeme podnet označiť za vyrieseny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania