Stavba je povolená?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Peter Božík 25. februára 2013

Je tato stavba na Teslovej ulici povolena? Na stavebnom urade na internete som SP nenasiel.

26. február 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Stavba na Teslovej je povolená tak, ako to vyplýva z označenia stavby. Stavebné povolenie sa na internete nenachádza, nakoľko sa nejednalo o verejnú vyhlášku, stavebné povolenie bolo doručené účastníkom konania poštou.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
26. február 2013

Peter Božík

Ďakujem za odpoveď. Nie som síce účastníkom stavebného konania, ale bývam v tejto lokalite a záleží mi na jej vzhľade. Chcem sa preto opýtať, či je možné nahliadnuť do projektovej dokumentácie na stavebnom úrade.

Ďakujem a som s pozdravom.
27. február 2013

Odkazprestarostu.sk

Termín stretnutia s pracovníčkou stavebného úradu Ing. Čuzyovou si môžete dohodnúť telefonicky, tel. č. 02/48 284 465 v pondelky a stredu za účelom nahliadnutia do spisu. Keďže nie ste účastníkom konania, nebude vám predložená celá dokumentácia.

Mgr. Tatiana Baáriová

Kancelária starostu
Mestskej časti Bratislava - Ružinov
Mierová 21
827 05 Bratislava
03. september 2013

peter

Chcel by som sa opytat ci je urcene v akom case mozu pracovat na stavbe. Pracuju totiz od skoreho rana, cez vikendy aj sviatky. Dakujem
05. september 2013

Lucia Weinbergerová

Dobrý deň,

stavebník je povinný akceptovať ustanovenia vyhl. č. 549/2007 Z.z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti o prípustných hodnotách hluku, infrazvuku a vibrácií a o požiadavkách na objektivizáciu hluku, infrazvuku a vibrácií v životnom. Je to jediný predpis rezortu zdravotníctva a z toho dôvodu, ak sa jedná o neúmerné zaťaženie okolia hlukom je možné sa obrátiť na Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Bratislave so sťažnosťou o meranie hluku na stavbe, nakoľko tento orgán disponuje prístrojmi, ktorými je možné odmerať, či na stavbe dochádza k prekročeniu povolených hladín hluku. Samozrejme aj tunajší stavebný úrad vykoná na stavbe štátny stavebný dohľad. Všeobecné záväzné nariadenie Mestskej časti Bratislava - Ružinov VZN č. 8, ktoré presne určovalo v akom čase sa môže pracovať na stavbe bolo napadnuté protestom prokurátora a zrušené súdom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania