nová cesta?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 25. februára 2013

Na rohu ulíc Hrobákova a Osuského bol zriadený prechod pre chodcov. Fajn. Lenže milovníci prírody v autách využívajú tento prechod na vjazd na parkovisko na chodníku. A pri tom aj postupne ničia trávnik. Onedlho to bude vyzerať ako parkovacia plocha pred novou budovou SND na Landererovej. Teraz bahnisko a za sucha len zdroj obrovských kúdelov prachu. Katastrofa. Je potrebné urýchlene dať medzi chodník a zvyšky trávníku zábrany a až to počasie dovolí, tak trávnik obnoviť.

26. február 2013

Ponizenost Doby

Suhlas! Zablokovat!
04. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s rozjazďovaním zelene sa bohužiaľ hlavne v zimných a jarných mesiacoch stretávame prakticky v každej lokalite Petržalky.
Nezodpovedné konanie a správanie sa vodičov potom musíme riešiť osádzaním zábran a obnovou trávnatého porastu, aj keď takto vynaložené financie by sme mohli použiť inde. Ničeniu trávnikov sa snažíme zabrániť inštalovaním kovových zábran priamo do zelene. Čo sa týka osádzania skál a kameňov od tohto riešenia sme upustili, nakoľko je veľmi nákladné a mechanizmy sa často krát nedostanú na problematické miesta. Aj Váš podnet sme zaradili do databázy podnetov, avšak prednostne musíme vyriešiť kritickejšie lokality Petržalky a podnety skoršieho dáta.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
12. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská časť Bratislava-Petržalka osadila zábrany tak, aby sa predchádzalo vjazdu motorových vozidiel na plochy verejnej zelene.



MÚ BA - Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania