Zdravotné stredisko Hubeného

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Aneta 30. júna 2016

Budova zdravotneho strediska na Hubeneho ulici a okolie je velmi zanedbane.
Fasada je pocmarana, zelen je neudrziavana, chybaju lavicky, je tam len jedna aj ta znicena. Vstup do arealu blokuju parkujuce auta, neda sa prejst s kocikom okolo, vsade pri plote je burina, brana sa rozpadava. Po dlhej dobe som musela navstivit toto stredisko a bola som velmi zaskocena neuctou k chorym ludom, ktore toto stredisko navstevuju. V budove je jedno zanedbane WC na dolnom poschodi pre vsetkych pacientov, ktore je zamknute (dieta mociace pred budovou som nefotila). Naozaj to musi v Raci vyzerat takto??

01. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zanedbaný stav budovy a okolia zdravotného strediska na Hubeného ulici budeme riešiť postupne. Všetky nedostatky sa pokúsime odstrániť a celé prostredie skrášliť.
Čo sa týka dopravných záležitostí, vodič nemôže zastaviť a stáť pred vjazdom do budovy, preto vyznačovanie VDZ je duplicitné. Parkovanie na chodníku je tiež jasne stanovené v zákone a treba dať iba podnet na našu MsP.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
12. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pokosené v rámci areálu vnútri bolo pokosené už dávno, burinu vytrhali naši pracovníci dnes.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
08. september 2016

Aneta

Podnet nie je mozne oznacit za vyrieseny, kedze jedine, co sa upravilo je burina okolo murikov. Budova vyzera rovnako zufalo a zanedbane, ako doposial:( Parkovanie sa nezlepsilo, auta neustale blokuju chodnik a vchod do ZS.
Otazka na admina odkazu pre starostu, na oznacenie podnetu za vyrieseny staci vyriesit len jeho cast? Ak sa pozriete na popis problemu, tak z neho logicky vyplyva, ze vyrieseny nebol.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania