Porušovanie zákonov: Park Ševčenkova - po tretie


Uzavretý
meno
Martin 03. júla 2016

Dobrý deň
Už po tretie by som upozorniť na neustále porušovanie zákonov v parku za bytovým domom Ševčenkova 1,3,5 a Ševčenkova 14 (zatrávnený nasyp) hlavne nerešpektovanie zákona č.282/2002 Z.z.
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/8331/porusovanie-zakonov-park-sevcenkova
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/16625/porusovanie-zakonov-park-sevcenkova-po-druhe
Ako konečné riešenie by som videl úplný zákaz vstupu zo psom do parku.
Spomenuté plochy slúžia na dobrodružne behanie deti, rôzne hry a v zime slúži nasyp na sánkovačku, a je dosť nepríjemné sa sánkovať po žltohnedom snehu. Ja chápem, že voliči v Petržalke vlastniaci psa sú v presile, ale by bolo milé osloviť nejakým gestom aj minoritného voliča ktorý ho nevlastní.

04. júl 2016

Martin

Jedno riešenie tu už prišlo a to že na každom vstupe do parku bol na chodník nastriekané nápisy so zákazom voľného pohybu psov, boli aj osadene dobre viditeľné tabule stou istou myšlienkou. Situácia sa mierne zlepšila, ale je to stále veľmi zlé. Mnohý majitelia sú pravdepodobne negramotný a nápis nevedia dešifrovať a zároveň nevedia ani rozlúštiť piktogramy ktoré boli doplnené pre osoby čo majú problém s čítaním textu a pri upozornení často dostanete odpoveď typu však mate ihriska, alebo ako naposledy od jednej pani: „čo vy mladý mate za problém, však sadnite do auta a vyvezte svoje deti niekde za mesto, keď vám to tu vadí, veď to je služba od nás že tá tráva má aspoň živiny“
06. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA V popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie zabezpečenia verejného poriadku v parku na Ševčenkovej ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a na mieste sa už nikto nenachádza.
Ďakujeme za podnet.


ml. kom. Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania