Okolie detského ihriska na Ondrejovovej vhodné pre deti?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Sandya 02. júla 2016

Takáto je realita: detské ihrisko v Ružinove,, okolie pripomína veľký odpadkový kôš.

13. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Uvedené detské ihrisko je Albrechtová. Dňa 7.7.2016 bolo ihrisko v rámci pravidelnej údržby ihrísk dočistené, dnes bola vykonaná kontrola a čistota na ihrisku je ok. Problémom tohto ihriska bol dlhodobo nevysporiadaný pozemok pod ihriskom. Na základe dnešnej aktualizácie bolo zistené, že pozemok je už zapísaný na parcele reg. C 1375/14 k.ú. Ružinov, na liste vlastníctva v prospech vlastníka Hlavného mesta SR Bratislavy, mestská časť požiada o zverenie predmetného pozemku za účelom komplexnej revitalizácie detského ihriska. Revitalizácia bude zaradená do investičného plánu mestskej časti na nasledovné roky.

S pozdravom


kancelária starostu
29. september 2016

pitr

Skraslime ihrisko

Dobry den.

Chcel by som Vas poprosit o pomoc pri skraslovani nasho ihriska. Cim dalej, tym viac ludi chodi na ihrisko na Mlynskych luhoch v Ruzinove a chceli by sme ho s Vasou pomocou a suhlasom nejak vylepsit.
V prvom rade by som sa chcel opytat na stenu, na ktorej uz casom opadlo kus omietky. Bolo by mozne tuto omietku opravit prosim? Kazdy rok prisli grafiťaci a nakreslili nejaky pekny obrazok, ale teraz sa im uz do toho nechce ked ta stena opadava. Dala by sa prosim tato stena opravit?
Druha otazka by bola ohladom dalsich preliezok pripadne ak by ste rozmyslali, kam umiestnit outdoorove posilovacie stroje, myslim, ze toto je idealne miesto pre ich umiestnenie. Vidime priamo na ihrisko, cize by sme si ich pekne ustrazili pred vandalmi :)
Dakujem vopred
11. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
poškodená stena na detskom ihrisku Ondrejovová bola zadaná na opravu Ružinovskému podniku VPS a.s., ukončenie prác je plánované do 31.10.2016. Osadenie prvkov na cvičenie zvážime a zaradíme do výhľadového plánu, nakoľko prioritne sa mestská časť snaží riešiť komplexné revitalizácie detských ihrísk nespĺňajúcich technické a bezpečnostné kritéria.



kancelária starostu
10. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stena na detskom ihrisku Ondrejovova bola opravená.

kancelária starostu
10. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Prikladáme foto z opravenej steny.

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania