Vajanského nábrežie 11 - uvoľnený poklop kanála

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Iva 06. júla 2016

Obyvatelia domov na Vajanského nábreží 9,11 a ďalších , dôrazne žiadajú Odbor cestného hospodárstva na Magistráte , aby konečne poriadne upevnil uvoľnený poklop na kanáli pred domom na ceste na Vajanského nábreží 11. Autá prechádzajúce cez tento poklop spôsobujú ,najmä v noci, nesmierny hluk, ktorý budí obyvateľov a zvyšuje už i tak vysokú hlučnosť tejto ulice. Poklop ste už raz upevnili, ale nedostatočne, takže sa opäť uvoľnil. Treba to urobiť poriadne.

10. júl 2016

Ľubomír Martinec

Tento problém už dávno zdieľame aj my, obyvatelia na Vajanského nábr. 15, ktorí máme byty /okná/ priamo na cestu, ale aj z bočných bytov, z ktorých vidíme na cestu, z dôvodu dávno zbúraného domu vedľa bývalého Grosslingu. Ja osobne som sa rozprával s p. Hložkovou, že či im to nevadí, oni majú tento poklop priamo pred domom, takže tam to musí riadne búchať, keď my to počujeme až do dvorov. A hlavne v noci, čo auto, to buchot.

Ľubomír Martinec
Vajanského nábr. 15/A
Bratislava 81102
14. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme správcu komunikácie, ktorý situáciu preverí..

Oddelenie komunikácie a marketingu
15. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň ,

na základe Vášho podnetu bola zadaná požiadavka na výmenu poklopu, ktorá musí prejsť schvaľovacím procesom a poklop na Vajanského nábreží v Bratislave – Staré mesto bude vymenený. Žiaľ, presný termín Vám nedokážeme poskytnúť.

Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s.
10. august 2016

Iva

Je 10.8. Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s. prekonala všetky protivenstvá osudu, ktoré spočívali v zákaze rozkopávok ulice počas predsedníctva EU a opravila kanál. Sláva jej! éljen! Hurá.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania