Nebezpečné prenosné dopravné značenie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Zanedbané a opustené prenosné dopravné značenie, s chýbajúcimi zvislými prvkami, zasahujúce do jazdných pruhov, zle viditeľné, nebezpečné pre predchádzajúce autá ktoré značenie z diaľky neuvidia a pri ukončovaní predbiehania im bráni v zaradení sa do svojho pruhu!

15. júl 2016

Andrej

Aktuálny stav dnes ráno - spodná žltá časť trochu vyrovnaná, na vozovke v smere do Devínskej ležala odlomená zvislá pruhovaná časť značenia. Toto značenie treba odstrániť, je nebezpečné a nevidím dôvod aby tam vôbec bolo. Ak malo zabrániť vo vychádzaní z bočnej cesty od závodu VW smerom do ľava smerom na Stupavu, tak to asi nefunguje, pretože zdá sa že práve tieto autá pri prechádzaní značenie posúvajú a poškodzujú.
29. júl 2016

neradovič

Dobrý deň,
chcel by som upozorniť, že označenie miesta podnetu je nesprávne. Nie je to Bratislavská ulica a ani mestská časť Záhorská Bystrica. Je to ulica Jána Jonáša a mestská časť Devínska Nová Ves. Poprosím o opravu.
Vopred ďakujem.
29. júl 2016

Andrej

Ďakujem za upozornenie. Ako autor podnetu som si tiež všimol nesprávne priradenie riešenia na Záhorskú Bystricu, ale skôr než som sa k tomu dostal, prišiel mi 28.7. email od správcu portálu že "nedošlo k pozitívnej náprave a z tohto dôvodu podnet označujeme ako neriešený."

Tiež prosím sprvácu o znovu otvorenie a priradenie podnetu na mestskú časť Devínska Nová Ves. Prikladám informáciu z katastrálnej mapy.

Ďakujem pekne.
29. júl 2016

Andrej

01. august 2016

Andrej

Dopravné značenie bolo nahradené novým aj s funkčnými zvyslými reflexným prvkami, nevytŕča už do jazdných pruhov. Ďakujem prevádzkovateľovi webu odkazprestarostu.sk aj správcovi komunikácie. Týmto považujem podnet za vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania