Zarastený chodník pri Malom Dunaji

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený
meno
Dusan 13. júla 2016

Poprosim MU o vycistenie chodnika pri Malom Dunaji na ul.Leknovej.Ludia nemaju moznost prejst po chodniku,chodia po ceste, vznikaju kolizne situlacie,ohrozuju ich aj velke mnozstvo nakladnych aut co chodia z UCOV a ostanych firiem sidliacich na Hlohovej ul.Dalej chcem upozornit aj na vytlky na danej ceste.Myslim ze je to v zaujme ochrany chodcov a bezpecnosti cestnej premavky.. Sa divim ,ze si tento stav z kompetentnych uz dlhsie nevsimol,kedze stav trva kazde vegetacne obdobie.

13. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Tento stav si mestská časť BA-Vrakuňa všimla a listom vyzvala vlastníka, ktorým je vodohospodárská výstavba o nápravu daného stavu. V prípade, že nevykoná nápravu bude vlastníkovi udelená pokuta v zmysle správneho konania. Čo sa týka cesty, sme si vedomí stavu v akom ho za posledné roky ponechalo predchádzajúce vedenie. V najbližšom možnom období aj táto cesta bude opravená ako aj mnoho iných ciest vo Vrakuni. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
MÚ MČ Bratislava-Vrakuňa
13. júl 2016

Dusan

Tento stav je kazdy rok..kazdy...A nemoze to Vrakuna vycistit vramci aktivacnych prac a fakturu zaslat vodohospodarskej vystavbe.?..Vsak to je otazka casu,kedy sa tam nieco stane.Potom bude neskoro.Tu komunikaciu vyuzivaju aj cyklisti a kupajuci sa ,co chodia na zelenu vodu..Neexistuje nieco ako verejny zaujem?Ak pokutu,tak poriadnu,najvyssiu moznu.
08. august 2016

Dusan

Chodnik vycisteny no ukazal sa v plnej krase jeho stav...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania