Burina a nepoužiteľný chodník na Vrátňanskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Gizela 14. júla 2016

Vratnanska ulica, na ktorej je nepouzitelny chodinik. Treba odstranit vysoku burinu. Taktiez je cesta dost nebezpecna, nakolko chodnik nie je ani meter siroky. Nemozu ist po nom dvaja ludia vedla seba, (matka a dieta, matka s kocikom ,stari ludia, ludia so psami a pod). Vodici absolutne nerespektuju dopravne znacenie zakazany prejazd a policajti, ak tam nejaku raz za polroka su, nezastavuju kazde auto.
Na zaciatku ulice boli namontovane tri tyce ktore tam uz nie su(vid. fotka) a boli niekym vymontovane. Po tejto ulici chodia neustale matky s detmi, kocikmi, skupiny turistov a nakolko je na celej jednej strane parkovisko ludia sa nemaju kde uhnut prechadzajucim autam.

24. september 2016

Svetlana

Tie tyče boli odstránené, lebo tam boli namontované svojvoľne a zabraňovali obyvateľom domu na Fraňa Kráľa 24, aby parkovali svoje autá na dvore za domom, kedže vjazd je z ulice Vrátňanská.
16. máj 2017

Ferdinand Paštúch

K neexistencii chodnika. Aj na druhej strane cesty chodnik bol, len si ho privlastnili na parkovanie.Zbytok chodnika vidiet na or. 4, kde je priska.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania