Smetisko vo dvore Šancová - Račianska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Jozef 16. júla 2016

Možno tri dni po tom, ako mestská časť vylepila na brány v okolí výzvy, nech ľudia nevyhadzujú staré nabytky a elektroodpad ako úplné hovädá na dvor za barák, tam nejaký dobrák už existujúcu kopu zdvojnásobil... Hrozba pokuty 33€ (ktorú asi aj tak ešte nikto nedostal) je pre väčšinu ľudí asi skôr úsmevná a oplatí sa im to viac, ako odniesť to do Zberného dvora :(

Prosím o častejšie hliadky MP v tomto dvore, keďže okrem smetiska je tu problém aj s parkovaním po trávnikoch. A možno by stálo za úvahu výrazne zvýšiť sankciu za vytváranie smetísk...

18. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie,

Jana Plevová
20. júl 2016

Jozef

Dobry den. Vcera, 19.7. bola uz kopa odpadkov prec. Netusim, ci ste to tak promptne stihli odpratat vy, alebo to dal na naklady obyvatelov odpratat spravca?
Jedno vsak plati nadalej. Prosim o zvysenu pritomnost hliadok MP a taktiez mozno navrhnut vyrazne zvysenie pokut za taketo preciny.
21. júl 2016

Jozef

Oprava. Den po tom, ako bol odpad odvezeny su o strom oprete dvere. A kedze mala kopa vzdy pyta viac, tak tipujem ze do mesiaca bude kopa taka ista... Ludia spamatajte sa !!! Kadite si pred vlastne dvere... !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania