Neodprataný odpad

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 03. mája 2013

Na železničnom násype medzi traťou a Trnavskou cestou sa opakuje každoročný úkaz. Pracovníci povitínajú z koreňov vyrastajúce konáre kríkov a stromov, ale neodstánia ich z daného miesta a nechajú ich pohádzané po celej dĺžke od železničného prejazdu s Ivanskou cestou až po križovatku s Repnou ulicou. Je len potom jasné, že takýto materiál bráni neskôr koseniu trávy na železničnom násype a výsledok je, že sa to nedá kosiť. A ku koseniu. Prečo sa celá šírka násypu nedá pokosiť naraz, ale najprv sa pokosí horná polovica násypu a o niekoľko týždňov zase tá spodná?

05. marec 2013

Peter

Urobte video a hodte to na www.youtube.com. Onedlho tam zacnu postupne videjka pribudat.
A poslite sem odkaz na video.
09. marec 2013

Magdaléna Kubínyiová

A nielen tam ale aj pozdĺž chodníkov na Clementisovej ulici smerom k Martinskému cintorínu je strašné smetisko,už to vyzerá ako v Košiciach na Luníku.Prosím aj preverenie osvetlenia v podchode na Trnávku smerom ku kostolu.Je to frekventované miesto,ľudia ktorí idú do kostola musia si dávať veľký pozor aby nedošlo k nešťastiu.Na chodníku je osadený veľký stĺp,na ňom verejné osvetlenie ale nefunkčné.Keď je daždivé počasie ,nadôvažok ten stĺp ľudia obchádzajú,že musia zísť na vozovku a pokračovať po chodníku v malom tunely.Budeme predchádzať úrazom alebo sa budeme tváriť,že nás sa to netýka?!
10. marec 2013

Odkazprestarostu.sk

@Magdaléna Kubínyiová - mohli by ste to prosím zadať ako samostatný podnet? Ďakujeme
03. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Nevieme ho však riešiť, nakoľko nemáme v kompetencii údržbu železničných tratí. Tie si vykonávajú sami prostredníctvom svojich dodávateľov ŽSR. Kontakty nájdete tu: http://www.zsr.sk/slovensky/kontakt.html?page_id=127

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
15. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Preverením podnetu bolo zistené, že opisovaná skutočnosť je pravdivá. Odpad po výruboch sa nachádza pri železničnej trati Bratislava Nové Mesto – Bratislava ÚNS pri koľaji č. 2. ŽSR v rámci kapacitných možností postupne realizujú odstraňovanie odpadu po výrube kríkov a kosenie trávnatého povrchu popri tratiach.

Ďakujeme za upozornenie.

Elena Wolzbergerová
ŽSR OR Trnava
kancelária riaditeľa OR

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania