Nový trávnik na Spojnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Desana Hlubock8 18. júla 2016

pred dvoma týždňami bol položený nový trávnatý koberec po oboch stranách Spojnej ulice. Prikladám fotku nového trávnika a dnešnú. Nakoľko sa trávnik vôbec nepolieva je skoro celý vyschnutý. Bolo by vhodné zabezpečiť polievanie (dážď evidentne nestačí), ináč bola celá investícia zbytočná

19. júl 2016

Anonymný užívateľ

Také typické pre Bratislavu. Keď sa konečne niečo na zlepšenie urobí, nikto sa o to nestará. Zbytočne vyhodené peniaze ...
26. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

o časť trávnika sa stará súkromník a o časť hlavné mesto. Trávnik pravidelne polievame, nakoľko nám záleží na zeleni v meste. Dôkazom je aj prijatý "Zelený balíček" opatrení k starostlivosti o zeleň, ktorého cieľom je zeleň v Bratislave chrániť, rozširovať a obnovovať.


Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
24. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že sme na podnet v minulosti už neodpovedali. Mrzí nás nedôsledná komunikácia z minulosti. Dnes sa snažíme o jej zlepšenie a v rámci toho sa vraciame aj k starším podnetom.
Zelená plocha sa už nachádza v stabilizovanom stave. Nie je tam zelený koberec, ale to nie je ani v našich možnostiach. V tomto priestore nie je zriadené polievanie. Stromy v okolí tiež nezlepšujú svetelné podmienky. Plocha teda slúži hlavne ako zelený a priepustný pás pre stromy a hustý trávnik tu ani nie je reálny.
Ďakujeme za nahlásenie podnetu a veríme, že Vaša skúsenosť v budúcnosti bude s našou komunikáciou lepšia.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania