Autobusová stanica Nivy

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Ján Hefty 01. marca 2013

Nedá sa niečo urobiť s tým, aby hlavný vchod do autobusovej stanice Nivy neslúžil ako parkovisko? Niekedy sa nedá pomedzi odparkované autá ani prejsť ku schodisku!

01. marec 2013

ja

Pripájam sa, s tým parkovaním najmä na územiach určených chodcom treba konečne urobiť poriadky! Čo robí MsP, veď parkujúce autá čo ja viem, parkovali priamo pred vchodom do AS už dlhú dobu (už som tam dlhšie nebola, ale verím, že odparkované tátoše budú opäť priamo pred budovou AS). To je taký problém urobiť poriadok so šoférmi aspoň na miestach s vysokým výskytom chodcov?!
Je problém osadiť na námestie pred AS zábrany, napr. gule z vymývaného betónu a tiež tvdo denne postihovať šoférov? http://beton-doka.sk/index.php?page=cestne_chodnikove_zabrany

http://www.bamsro.sk/produkty/zahradnaarch/gule
01. marec 2013

peter

A to nehovorim ze tie auta tam vchadzaju cez prechod pre chodcov, takze uplna parada a policia tam pride iba ked treba nasadit papuce. Dufam ze to coskoro zacnu prerabat.
04. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Mestská časť po majetko-právnom preverení uvádza, že rozptylová - vstupná plocha patrí pod správu Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy, vlastníkom pozemku je Twin City. Mestská časť sa vyjadrovala k stavebnému zámeru novej autobusovej stanice, pričom jednou z pripomienok bolo práve riešenie parkovania na tejto ploche.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
21. marec 2013

peter

Neuveritelne sa stalo skutocnostou, osadili biskupske ciapocky okolo celej stanice takze parkovaniu na chodniku je koniec. Aspon nieco sa podarilo takze vsetkym GRATULUJEM!
21. marec 2013

Ján Hefty

Je to naozaj tak. Vyzerá to veľmi sľubne...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania