Rušenie nočného kľudu Rustaveliho - Závadská

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Uzavretý
meno
Ja 18. júla 2016

Rusenie nocneho kludu v Raci medzi budovami Zavadska 4-6 a Radnicne Namestie budova B. Denno denne, poskodzovanie fasad budov, mladistvy fajcia, kricia, piju alkohol, nechavaju po sebe bordel, fajcia ine omamne latky ktore je citit potom ked fuka vietor v okoli. Robia toto dlho do noci, niekedy aj do 2 v noci, zacinaju vacsinou o 21. Opakovane volana policia, ziadny efekt, vzdy po odjazde policie sa vratia. Dokonca ostavaju okolie, su vulgarny ked ich upozornuju obyvatelia na rusenie nocneho kludu, vyhrazaju sa bitkami a pod. Parkuju auta na ceste pre hasickse auta a smetiarov a pustaju z nich hudbu, co sa ozyva medzi domami. Poprosim v mene obyvatelov celeho okolia URGENTNE RIESIT!!!

18. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

touto problematikou sa MČ Rača zaoberá už dlhšiu dobu.
Bohužiaľ musíme v tejto súvislosti konštatovať, že MČ Rača nemá kompetencie na riešenie situácie, pri ktorej vznikajú priestupky, prípadne, ako sa z príspevku zdá, možno aj trestné činy. Tieto kompetencie má jedine polícia.
Odporúčame volať príslušníkov polície na miesto každý jeden deň. Takisto aj polícia má svoje vyššie orgány, na ktoré je potrebné sa v prípade potreby obrátiť.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
18. júl 2016

Ja

OK a neda sa preventivne keby tam mestska cast poslala obcas hliadku? Mna tiez nebavi denno denne volat policajtov, ked niesom napriklad doma tak partnerka s malym dietatom sa ich boji a tak radsej ani nepipne... Alebo im naozaj treba dolamat ruky a nohy?
21. júl 2016

Juraj

Podla developera taka pekna lokalita :-)
25. júl 2016

Ja

Ano, a cudujem sa ze ludom v novych bytovkach to nejako nevadi. Pravdepodobne sa zucastnuju aj oni vecernych zurok?!

Zatial som hliadku ziadnu nevidel, povalaci sa ale asi uvedomili a zatial vzdy do 22hej odisli. Skoda len ze maly spava uz skorej a teda do 22 ho to budi, nech uz pride zima :D
31. august 2016

Ja

27.8. tam boli zas, isiel som dole s kladivom a caserom ich vyhanat. Sice odisli ale samozrejme silne reci a vyhrazky na moju adresu boli. Nabuduce si zoberem vacsie kladivo a kupim vacsi caser ale najprv vystriekam ten maly. Vcera tj 30.8. tam boli znova, chytali pokemonov, ale nastastie kym som zbehol dole uz boli fuc. Pokazde ma zobudili, prvy krat o 2 v noci !!! krikom, smiechom, turovanim dvoch hnilotin co boli asi auta. Druhy krat to bolo o cca 11 ale nemali hnilotiny. Poprosim preventivne posielat hliadky na dane miesto, ja som uz volal 2x a samozrejme hliadka ani po hodine ziadna neprisla...
22. február 2018

Ja

Toto mozte zavret, vyriesilo sa to tym ze sa dostavali bytovky a dali tam znacku zakaz vjazdu :D

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania