Bezpečnosť - cyklisti na Peknej ceste

Zodpovednosť za riešenie: Mestské Lesy

Vyriešený
meno
Vladimir 18. júla 2016

Dobry den,

Ihrisko pri lesiku na peknej ceste je oblubenym miestom mnohych ludi , rodin s detmi, sportovcov atd.
Chodievam tam casto a vidim, ako sa dolu peknej ceste vid nakreslene na prilozenom obrazku) velmi casto rutia sialenou rychlostou cyklisti.
niektori tam chodia aj vyse 50tkou.

Je to velmi nebezpecne pre vsetkych pesich, je naozaj len otazka casu kedy tam niekto niekoho zrazi a prizabije. (dieta, psika, dochodcov, ci dospelych)

Verim ze poriadne retardery by tam pomohli.
Prosim nainstalujte to tam, urcite predidte urazom ci nebodaj vaznejsim nehodam.
dakujem

S pozdravom
Vladimir Pauco

19. júl 2016

shureido

Musím len súhlasiť. Tiež sa tam pohybujem, a cyklisti sú ako neriadené strely - v kombinácií s malými deťmi je to kto-z koho. Rovnako retardéry by som dala po celej Peknej ceste, až na križovatku s Račianskou. Napriek tomu, že je tam zóna 40, autá sa tam rútia dole kopcom aj 70.....
23. september 2016

Vladimir

Dobry den,
ako je mozne ze sa tymto nik nezaobera? Naozaj je tam ohrozena bezpenost ludi.
Zverejnite prosim komunikaciu so samospravou a prip dajte na nu kontakt. Dakujem.
29. september 2016

Valer Hlobil

Dnes ma ti cyklisti tak nastvali, ze som sa rozhodol rozpisat tu: https://www.facebook.com/groups/priateliarace/permalink/10154205464627670/?notif_t=video_processed&notif_id=1475168560875892
Stali sa mi s rozostupom par hodin 2 mile prihody. Rano pri odchode do prace ma pomaly sa sinucemu dole kopcom okolo Sinwegu sprava!!! obehol cyklista. Isiel som asi 30km/h. A cestou z prace sa na mna vrieskajuc s plnymi ustami nadávok rutil cyklista. Neviem co mu vadilo, asi fakt, ze cesta je tak uzka, ze ked sa minaju auta alebo auto s cyklistom, tak v oboch smeroch treba pribrzdit a stiahnut sa na kraj. Co on samozrejme neurobil, ja som musel zist z cesty aby sme sa nezrazili.
22. jún 2017

Miroslav Trebuľa

Riesenie vidim vo vybudovani oficialneho cyklochodnika/singletracku veduceho od horarne lesom cez areal byvalych voj. skladov. Bikeri tak lesom obidu najstrmsi, najnebezpecnejsi a najrychlejsi usek asf. cesty.
25. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mestské lesy začali pracovať na projekte, súčasťou ktorého bude aj separovaná a komfortná pešia trasa od rekreačného areálu horárne Krasňany na Peknú cestu.
Kto? Mestské lesy
Kedy? 2.Q 2020

Marek Páva, Mestské lesy v Bratislave
10. november 2020

Miroslav Trebuľa

Tento podnet uz povazujem za vyrieseny. Chodnik cez areal byv. voj. skladov je hotovy. Akurat je skoda, ze je pre cyklistov iba na vystup.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania