Neustály hluk zo stavieb

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý

Dobrý deň. Bývam na Černyševského ul. V našom okolí niekto povolil viac súbežných stavieb, takže keď už konečne utícha výstavba nového Starého mostu, nenormálny hluk pokračuje. Ide o stavby Fuxova a Mánesovo. Napriek tomu, zme hlučné práce by mali byť časovo obmedzené (ak sa nemýlim, normy hovoria o obmedzení hluku v sobotu na doobedie a nedeľu a sviatky úplne), zo stavieb ide už niečo vyše dvoch mesiacov hluk od rána od 6.30 do večera kľudne aj do desiatej. Sedem dní v týždni. Pravideľne máme v nedeľu o pol siedmej budíček. Už som sa snažil kontaktovať stavebný úrad v petržalke, regionálny úrad verejného zdravotníctva, oba úrady mi v zásade tvrdia, že oni takéto veci neriešia. Čo ďalej? Rád by som si aspoň cez víkend oddýchol.

21. júl 2016

Jaroslav Daxner

Toto je tretí podnet z uvedenej oblasti. Hluk sa tu šíri nielen počas dňa, ale intenzívny je aj v noci a to aj uprostred sídliska Dvory 4.
25. júl 2016

Peter

Je to pravda, bohuzial ked sa pozriete, kto realizuje napr. Fuxovu, tak pochybujem, ze s tym kompetentni nieco spravia:(
23. august 2016

Katarína

Je 1:24 hod., hlboká noc. Asi o 1:00 hod. začalo, ako obvykle v poslednom období, hlučné syčanie, akoby niekde vypúšťali paru. Veľmi by ma zaujímalo, odkiaľ zvuk pochádza a kto pod rúškom noci, akoby tajne, realizuje takúto hlučnú činnosť.
31. máj 2020

Martin Uváček

Podnet je už neaktuálny, všetky spomínané stavby už boli medzičasom dokončené.v

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania