Nefunkčná lampa pouličného osvetlenia

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Boris 21. júla 2016

Nefunkčná pouličná lampa (nesvieti), nachádza sa v blízkosti schátraného ihriska. Identifikačné číslo lampy: 002/021.

Ale teraz som si uvedomil, že táto lampa môže byť pre obyvateľov panelového domu, ktorý sa nachádza v jej blízkosti veľmi nepríjemná. Keby lampa vykazovala funkčnosť, svietila by niektorým obyvateľom do okien. Navrhoval by som, aby sa jej svetelný zdroj (typ "žiarovky"), resp. jej kupola upravila do tvaru, aby osvetľoval svetelný kužeľ z prevažnej časti chodník a nie panelový byt.

21. júl 2016

SelfMan

Okrem toho, ze je na lampe samotnej telefonne cislo, spolocnost Siemens, ktora aktualne spravuje verejne osvetlenie, ma za tymto ucelom vlastny formular na adrese http://www.siemens.sk/sites/osvetlenie/osvetlenie_pc.php
21. júl 2016

Boris

Na tomto portále je/bol aj riešený podnet s nefunkčným dopytovým tlačidlom na semafore. Síce sa môže zdať, že to spolu nesúvisí, ale správu nad dopravnými semaformi by mal mať teoreticky Siemens (sú nim vyrobené a pravdepodobne aj servisované). Inkriminovaný podnet bol ale zaslaný, resp. vybavený (zodpovednosť za riešenie vykonával Magistrát hlavného mesta).

Apropo, ja sa chcem pokúsiť nie len vyriešiť poruchu lampy, ale dosiahnuť aj konsenzus, aby lampa (pravdepodobne) nesvietila do izieb neďalekého panelového bytu.
24. júl 2016

jajbolina

Keby hlúposť nadnášala, niekto by ti ietal ako holubička. Ešte si si to telefónne číslo, kde sa nahlasuje nefunkčná lampa, odfotil. Čo keby si miesto dlhého a zbytočného vypisovanie sem na portál zavolal rovno do Siemensu? Dá sa tam nahlásiť aj problém s nasvietením, ja som tak hlásila iný problém s lampou, vyriešili to.
26. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za upozornenie. Uvedený podnet sme zaregistrovali do nášho systému. O priebehu budeme informovať.

Siemens s.r.o.
17. august 2016

Odpoveď samosprávy

V danom mieste bol vymenený svetelný zdroj, osvetlenie je už v poriadku.

Siemens s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania