Nefungujúca klimatizácia

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Miriam 26. júla 2016

Pravidelne (od pondelka do piatku) jazdím linkou dpb c. 75 od Kadnarovej po Cilizsku (Dolne hony) v poobednajsom case. Okrem stareho typu autobusu jazdia aj najnovsie typy klimatizovane, ktorymi sa chvalite ze ste ich ziskali z Eurofondov. Spoj, ktory zo zastavky Kadnarova vyraza od 16:41 hod. ide tak rozhoruceny, ze sa v nom neda vobec sediet. Sedadla su horuce ako keby ten autobus uz isiel cochcvila zblknut, pritom vonku je 30 stupnov ( co ani zdaleka nepresahuje minulocne horucavy). Klimatizia je vypnuta . V autobuse sa neda ani dychat ani sediet a co je smutne na tom, ze je to nove vozidlo a ked cestujuci ktory si pravidelne kupuju mesacnik sa musia doprosovat o sfunkcnenie a zapnutie klimatizacie vo vozidle. Ziadam o napravu DPB. Na moju pisomne staznosti podnik neodpoveda.

27. júl 2016

Jaro

Nie všetky nové autobusy majú klímu. Tuším 70 ks ich nemá. Vedenie DP ich nechcelo, aj keď ich výrobca ponúkal za 1€. U nás je to tak.
04. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, Dopravný podnik Bratislava – odbor divízie autobusov preveroval Váš podnet nefunkčných klimatizácií na vozidlách linky č. 75 a uviedol nasledovné stanovisko: Na tejto linke premávajú počas školského roka vozidlá typu Karosa, ktoré nie sú vybavené klimatizáciou a vozidlá typu SOR NB 18, ktoré taktiež nemajú celoplošnú klimatizáciu vozidla. Vozidlá s celoplošnou klimatizáciou, ktorých máme na 2.DP v počte 30 sú zadeľované na celodenné služby. Dopravný podnik Bratislava má všetky svoje vozidlá, ktoré sú klimatizované označené piktogramom.


odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, akciová spoločnosť

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania