Parkovanie pri objekte na Kuklovskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Vozidlo parkujuce uplne mimo povoleneho statia. Idealne by bolo, aby sa osadila znacka zakaz vjazdu, alebo aby mestska policia chodila aj na taketo "netradicne" miesta.

02. september 2016

Admin KV

Dobrý deň, Marcel,

po prijatí Vášho podnetu bol tento preposlaný Miestnemu úradu MČ Bratislava - Karlova Ves, kde bolo zistené, že budova zobrazená na fotografiách patrí Bratislavskej vodárenskej spoločnosti, a.s. MiÚ následne poslal BVS e-mail, v ktorom informoval o Vašom podnete a opýtal sa, či vozidlo zobrazené na fotografiách, nepatrí spoločnosti BVS.

BVS vo svojej odpovedi zo 17.8.2016 uviedlo, že zobrazené vozidlo nepatrí spoločnosti BVS, no zároveň, že vozidlo neporušilo žiadne ustanovenia o cestnej premávke, nepoškodilo budovu BVS a ani k nej neobmedzilo prístup.

BVS ďalej vo svojej odpovedi uviedla, že nemá úmysel žiadať o zmenu dopravného značenia, ktoré by vyobrazenému parkovaniu zabránilo. Následne BVS odporučila, v prípade výhrad k vyobrazenému spôsobu parkovania, kontaktovať Mestskú políciu.

Na základe tohto stanoviska BVS, mením zodpovednosť za riešenie podnetu na Magistrát hlavného mesta, ktorý, ako správca Kuklovskej ulice, môže požiadať o zmenu dopravného značenia v tomto mieste.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
02. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Uznáte, že ak by sme mali kvoli každému nezodpovednému vodičovi osadzovať značky, v Bratislave by sa nedalo pohnúť. Poprosíme zavolať Mestskú políciu 159. O vašom podnete sme ich informovali

Oddelenie komunikácie a marketingu
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania