Megavýtlky na Bajkalskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 04. marca 2013

Toto komentár asi nepotrebuje. Smutné je, že som to tak dva týždne dozadu nahlasoval. Poprosím dať do poriadku!

05. marec 2013

Hanba

Hanba magistratu... hanba tomuto statu!!!!!!!!!! Ze metropola....haaaahahaa, coho Rwandy..., jeden grc z tohto stau!
05. marec 2013

Peter

Natocte to na video a hodte to na www.youtube.com. Nech to vidia vsetci. Onedlho tam par pribudne.
08. marec 2013

Michal

Moj vytlk sa vola Ferko F. a pekne mi rastie na bajkalskej :)
24. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Dobrý deň,

Samospráva hlavného mesta venuje mimoriadnu pozornosť oprave povrchov ciest v meste, čoho dôkazom sú jednania zastupiteľstva na ktorých sa schválili mimoriadne finančné prostriedky na tento účel, a tktiež dohoda so samosprávnym krajom, ktorý sa bude spolupodieľať na týchto opravách, ale aj rokovanie s vládou SR, ktorá tiež vyčlení mimoriadne finančné prostriedky pre samosprávy. Výtlky sa opravujú priebežne, už odkedy to umožňujú poveternostné podmienky, podľa časových možností a dôležitosti závady. Priebežný zoznam opravovaných komunikácií denne zvereňujeme na stránke mesta www.bratislava.sk - Samospráva opravuje výtlky (link: http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11036156).

Nemenej dôležitým prvkom sú financie, ktoré by boli potrebné na celkovú rekonštrukciu ciest, avšak ani po príspevku vlády a VÚC nepostačujú, preto nie je možné opravovať všetky výtlky tzv. technologickým spôsobom. Niektoré výtlky boli teda opravené zaliatím asfaltom, od budúceho týždňa sa budú opravovať tie najzávažnejšie poškodenia technologickým spôsobom, teda vyfrézovaním. Na kompletnú výmenu povrchov ciest v meste by sme potrebovali niekoľko celoročných rozpočtov, preto sa vedenie mesta snaží hľadať dohodu aj s ostatnými subjektami ako napr. VÚC a s vládou SR.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
24. apríl 2013

Anonymný užívateľ

Dobrý deň

je zaujímavé, že na platy primátora, starostov, riaditeľov kancelárií a pod. sa peniaze vždy nájdu a nie sú to práve malé položky. Čo tak si znížiť platy na 1000 € do doby, kým drvivá väčšina výtlkov nebude opravená. Nehnevajte sa, ale tu sa už zahrávame naozaj s ľudskými životmi. Výhovorka, že nie je na opravu neobstojí, keď si pozriem, koľko zarábajú naši volení zástupcovia.
21. apríl 2019

Ružinov - Prievoz

Dobrý deň,
Celá Bajkalská dostala nový povrch vozovky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania