Rozbitá cesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 04. marca 2013

Kukucinova ulica az po odbocku na Pluhovu je strasne rozbita,opravte to prosim.

28. apríl 2013

Robert

Podnet je nerieseny uz dlhodobo, ani zaplatat to neviete?Chcel by som poprosit administratorov aby oznacovali podnety za neriesene, ked dlhodobo nikto kompetentny neodpoveda.Dakujem
03. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet. Samospráva hlavného mesta venuje mimoriadnu pozornosť oprave povrchov ciest v meste, čoho dôkazom sú jednania zastupiteľstva na ktorých sa schválili mimoriadne finančné prostriedky na tento účel, a taktiež dohoda so samosprávnym krajom, ktorý sa bude spolupodieľať na týchto opravách, ale aj rokovanie s vládou SR, ktorá tiež vyčlení mimoriadne finančné prostriedky pre samosprávy. Výtlky sa opravujú priebežne, už odkedy to umožňujú poveternostné podmienky, podľa časových možností a dôležitosti závady. Priebežný zoznam opravovaných komunikácií denne zverejňujeme na stránke mesta www.bratislava.sk - Samospráva opravuje výtlky (link: http://www.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700000&id=11036156).

Nemenej dôležitým prvkom sú financie, ktoré by boli potrebné na celkovú rekonštrukciu ciest, avšak ani po príspevku vlády a VÚC nepostačujú, preto nie je možné opravovať všetky výtlky tzv. technologickým spôsobom. Od budúceho týždňa sa intenzívnejšie začnú realizovať komplexnejšie - tzv. technologické opravy, ktoré sú drahšie a časovo náročnejšie. Niekde pôjde len o menšie opravy so zarezávaním, niekde o rozsiahlejšie opravy celých úsekov.

Kukučínova ulica bola opravovaná v dňoch 14. - 15. marca 2013

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy
03. máj 2013

Miro

Tento podnet nie je vyriešený! Ako si to dovolujete označit ho za vyriešený?Ved su tam obrovské jamy,kazdý den tadial chodím. Je to rozmrdané kompletne.Pán Papajčík a Vy radšej ani nič neodpovedajte nemá to žiadny zmysel.
24. júl 2013

nepso

pán Papajčík , pokiaľ by ste ako vyššie píšete " venovali mimoriadnu pozornosť " oprave povrchov , nemohol by byť stav tejto komunikácie v takom úbohom stave ako je...Tá Vaša oprava Kukučínovej v dňoch 14 - 15 marca pozostávala z odfláknutého zaplátania najväčších dier , na ostatné sa robotníci vykašlali...Nezabudnite , že po tejto komunikácií každý deň prejde množstvo áut , a nielen to , ale aj autobusy linky č.50 a 98 , po ktorých táto cesta zostala takmer nezjazdná...Bohužiaľ , dnes je 24.7.2013 a stav vozovky je taký , že si ju dovolím označiť za tankodrom...Mali by ste si raz nájsť čas , previesť sa tadeto s kompetentnými , a hneď by ste pochopili , že stav tejto cesty je taký katastrofálny , že pomôže už iba kompletné vyfrézovanie a vyliatie nového asfaltu...Hamba magistrátu , že sa stará tak , ako sa stará...resp. skôr nestará vôbec takmer o nič...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania