Nevedemosť o obojsmernej premávke Starý most - Jantárova cesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Tibor Tehlar 04. augusta 2016

Skusenost za poslednych 7 dni - 5 vyskytov - 2krat priamo ohrozeny ucastnik som bol ja.
Auta iduce primarne od sadu j.krala, na useku diamonds international corp po Body energy club idu v protismere castokrat v domnienke, ze sa jedna o rovnocenne pruhy v jednom smere.Spametaju sa az ked zrazu je dvojita ciara smerom na krizovatku ku TPD.
Vcera dokonca auto ostalo v lavom pruhu a bolo uplne zmatene a takmer sposobilo nehodu.Dnes rano pri ceste do prace, presne ako videte hore miernym kopcom a dostanete sa na rovnu cestu smerom do sadu J.Krala museli oprotiiduci vodici takmer zabrzdit aby som sa nezrazil s oproti iducim autom, ktore nevedelo ze je v protismere.

Prosim, zvazte ci by nebolo vhodne umiestnit znacku, ktora informuje vodicov, ze ide o obojsmernu premavku.

Dakujem

04. august 2016

Jana

Nedostatočne označená obojsmerná premávka - ul. Jantárová cesta

Dobrý deň,
chcela by som upozorniť, že na Jantárovej ceste v Petržalke pri ceste od Sadu Janka Kráľa smer TPD (križovatka Jantárova cesta - Bosákova) je pravdepodobne slabo označená obojsmerná premávka. Už sa mi asi 5x (!) stalo, že auto idúce v tomto smere prešlo cez prerušovanú čiaru akoby sa zaraďovalo do odbočovacieho - ľavého pruhu (približne na úrovni KFC) do protismeru. Prosím jasne označte obojsmernú premávku, príp. naznačte plnú čiaru v celom tomto úseku kým sa tam stane čelná zrážka.
Ďakujem.
10. august 2016

orbitalfunk Pavúk

Nejde o nový úsek komunikácie, bola prejazdná aj pri výstavbe Starého mosta, ja neviem, ale mám dojem, že ľudia osprostievajú, veď sa tam nič nezmenilo a neviem ako im vôbec napadne, že ide o jednosmernú cestu.
10. august 2016

Tibor Tehlar

nejde o novy usek. a neviem ako im napadne ze ide o jednosmernu cestu. ludia su roztrzity, nedavaju tam pozor, idu si pozriet stary most ako atrakciu a nevenuju potom zmatkuju. ja len vravim, ze tam bud dat plnu ciaru na stalo, alebo dat 2 tabule ohladne obojsmernej premavky. thats all
07. marec 2017

orbitalfunk Pavúk

Na začiatku úseku z oboch strán pribudli značky "obojsmerná premávka A21", prosím označiť podnet za vyriešený. Vďaka
27. február 2020

orbitalfunk Pavúk

Páni administrátori, na uvedenom úseku sú doplnené značky, aj z jednej aj z druhej strany, môžete sa tadiaľ previesť, prosím označiť ako vyriešené.
31. máj 2020

Martin Uváček

Nejak to nie a nie aktualizovať ako vyriešený podnet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania