Katastrofálny stav povrchu vozovky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Tatiana 03. augusta 2016

Na tejto križovatke a v jej okolí je vozovka vo veľmi zlom stave, autá si tam môžu veľmi ľahko zničiť tlmiče aj keď prispôsobia rýchlosť. Autobusy tam musia veľmi brzdiť, aby sa rozbili. Nedalo by sa s tým niečo po tých rokoch urobiť??

04. august 2016

Juro

Podla dostupnych informacii by sa mala cela tato krizovatka niekedy na jesen zmenit na svetelnu. Co znamena aj uprava vozovky. Nechcem ale vidiet tie kolony ktore budu vznikat od stupavy v dosledku svetelnej krizovatky.
05. august 2016

neradovič

Ako píše Juro, križovatka sa bude prerábať na svetelnú, tak určite sa bude v tejto časti opravovať aj povrch vozovky. Len dúfajme, že semafory budú na senzor a budú zaznamenávať autá, ktoré skutočne stoja na križovatke. Ak by to tak nebolo, to by najmä v ranných hodinách skolabovala doprava v smere od Stupavy a poobede z opačného smeru.
29. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
táto komunikácia nie je v správe mestskej časti. Všetky informácie ohľadne plánovaných aktivít na nej je kompetentné poskytovať Hlavné mesto SR Bratislava.


Ing. Lívia Štulajterová
referát výstavby a dopravy
30. september 2016

Odpoveď samosprávy

Stavebník Hlavné mesto SR Bratislava má vydané stavebné povolenie na túto stavbu a v zmysle zákona môže zahájiť stavebné práce do 2 rokov od vydania stavebného povolenia. Doposiaľ neoznámil príslušnému stavebnému úradu zahájenie stavebných prác.

Ing. Lívia Štulajterová
referát výstavby a dopravy
17. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

rekonštrukciu križovatky – Bratislavská – Československých tankistov + Cestnú svetelnú križovatku (CSS) zabezpečoval GiB (Generálny investor Bratislavy).
Stavba ukončená a prevzatá v máji v roku 2017.


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania