Parkovisko Homolova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Alena 04. augusta 2016

Dobry den, niekedy minuly tyzden k "ihrisku" na Homolovej, na ktorom uz dlhsiu dobu parkuju auta, pribudlo oznacenie parkoviska.
Na toto parkovisko je pristup, cez chodnik.
Bude sa riesit aj uprava vjazdu na toto parkovisku, aby neboli ohrozovane deti, ktore chodia po chodniku a hned z vchodu vyjdu na parkovisko? Budu na tomto parkovisku aj vyhradene parkovacie miesta?
Stale sme dufali, ze sa parkovanie na tomto ihrisku zrusi a deti sa tu budu moct opat hrat, korculovat a bicyklovat.
Dakujem za skoru odpoved.

04. august 2016

Odpoveď samosprávy

Predmetné ihrisko bolo zrušené a MČ neuvažuje s jeho obnovou. V dostupnej vzdialenosti sa nachádzajú funkčné detské ihriská.

Asfaltová plocha bola už dávnejšie určená pre parkovanie vozidiel. Z tohto dôvodu dopravný inšpektorát požiadal o osadenie príslušnej dopravnej značky.

MČ naďalej uvažuje s danou plochou pre parkovanie osobných automobilov a z hľadiska jej lepšieho využitia, pripravíme projekt dopravného riešenia s vyznačením jednotlivých parkovacích boxov. Po odsúhlasení v dopravnej komisii a realizácii parkovacích boxov, bude možné max. 50% boxov určiť pre vyhradené parkovanie.

Ing. arch. Pavel Gašparovič, vedúci Oddelenia územného rozvoja a životného prostredia
04. august 2016

Alena

Bude sa upravovat aj vjazd na parkovisko? Kedze z vchodu mozu deti vychadzajuce na kolobezkach, odrazadlach, korculiach podbehnut rovno pod auto. Stale sme dufali v zrusenie parkovania na tejto ploche.
Inak na korculovanie a ucenie sa bicyklovat to bola super plocha, skoda ze najblizsia je az na Peknikovej a to je pre deti daleko, aby sa tahali s bicyklom a korculami az tam.
Tak dakujeme velmi pekne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania