Falošná dopravná značka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Robert Puk 11. augusta 2016

Zaujímalo by ma kto povolil osadiť takúto značku pri internáte Mladá Garda, ide o verejný a nie súkromný priestor takže, pozemky si majitelia bytov ani neodkúpili ani neprenajali. Toto sa nachádza na Smikovej ulici

14. august 2016

Roman

Dvadsat metrov dalej mas rovnobezne s touto ulicou dalsiu cestu. Tato cesta nie je pri dome pod oknami kde vyjdes z brany a si priamo na ceste. Ty by si chcel s autom jazdit hned pri dome a riskovat ze niekoho zrazis?
14. august 2016

Robert Puk

Nuz je to verejna komunikacia vo vlastnictve mesta, tak by potom mohli. Zacat ludia uzatvarat aj ine ulice. Okolo mna je takychtto ulic a bez chodnikov x. Dokonca su niektore v sukromnom vlastnictve. Mame zacat odtial vyhanat auta.
14. august 2016

Roman

No ja tam nevidim ziadnu rampu ze by bola ulica uzavreta... Je tam len zakazany prejazd. Dokonca pokial tam nebyvas, mozes tam aj zaparkovat.. stale neviem v com je problem..
15. august 2016

Jakub

Táto značka je asi jedna z najzbytocnejsich vo všeobecnosti. No jednoducho prejdete autom s tým že musíte aspoň na sekundu zastaviť. V tom prípade už nejde o prejazd. A problém vyriešený.
11. december 2021

Martin Uváček

Nachádza sa tam stále táto značka?
11. december 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
23. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za opätovne preposlaný podnet. Na základe obhliadky inšpektora verejného poriadku bolo zistené, že predmetná značka sa na mieste stále nachádza. Podnet postupujem na oddelenie dopravy, európskych fondov a verejného obstarávania, aby sa k takto osadenej značke vyjadrili.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
23. február 2022

Roman

Ta znacka tam ma svoje opodstatnenie. Nachadza sa sice na sidlisku ktore je oznacene ako obytna zona a je tam znizena rychlost na ceste, ale rano, ked rodicia vezu svoje deti do skoly pre mimoriadne nadane deti, tak tam jazdia ako na zavodoch. Pokial by tam ta znacka nebola, boli by schopni takto jazdit aj hned pri dome Teplicka 15 - 17 - 19 kde vchody tohoto panelaku vedu rovno na cestu. Nenachadza sa tam chodnik. Hrozilo by tam zrazenie chodca, dietata...
29. september 2022

Martin Uváček

Už sa príslušné oddelenie k legálnosti tejto značky vyjadrilo?
29. september 2022

Roman

A ked sa prislusne oddelenie vyjadri ze tam ta znacka ma svoje opodstatnenie?
02. október 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania