FitRelax na Kramároch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Martina 11. augusta 2016

Kramarske fitness centrum FitRelax na Bardosovej 2 zo zahadnych dovodov prerusilo svoju prevadzku asi pred rokom. Nepredchadzal tomu ziaden oznam ani na webstranke, ani na FaceBooku, telefon nikto nezdvihal. Ked som tam jedneho dna v lete prisla s cielom si zacvicit, na moje prekvapenie som nasla iba prazdnu miestnost bez strojov a na byvalom barovom pulte stale zapojeny telefon. Boli ludia, ktori si kupili ich permanentku, no neviem o tom, ze by ich niekto odskodnil za to, ze ju nemohli vycerpat. V lokalite husto obyvanych Kramarov by sa Fitness centrum typu FitRelax zislo. Bolo by mozne s tym nieco urobit? Dakujem!

12. august 2016

Jaro

Mať tak tvoje starosti.
12. august 2016

Pepo

Pani /slecna Martina a co akoze stym ma starosta ??? Toto je teda podnet..
12. august 2016

atómové digitálky

Žeby ďalší z dôkazov, že úmerne s nárastom svalovej hmoty sa stráca hmota mozgová?
09. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Zverejňujem vyjadrenie, ktoré pripravilo oddelenie Právne, podnikateľských činností, evidencie súpisných čísel a správy pozemkov:

Mestskej časti Bratislava –Nové Mesto bolo na ulici Bárdošova 2 oznámené zriadenie dvoch prevádzok týkajúcich sa fitness.V roku 2006 spoločnosť FIT RELAX s.r.o. so sídlom v Bratislave ohlásilo zriadenie fitnesscentra. Druhou prevádzkou je prevádzka „Pilates Stredisko Majstrák“, ktorá mala od r. 2005 poskytovať masérske služby, cvičenie pilatesu, rehabilitácie a poradenstvo vo fitnes. Táto prevádzka ohlásila mestskej časti jej zrušenie a ukončenie činnosti dňom 26.10.2015.

Spoločnosť FIT RELAX s.r.o. však neoznámila mestskej časti zrušenie prevádzky a ukončenie činnosti v nej na vyššie uvedenej adrese. Evidujeme len názov spoločnosti a adresu jej sídla, na ktorej by ste sa mohli pokúsiť niečo bližšie zistiť o zrušenej prevádzke. Ak nie, odporúčame Vám skúsiť obrátiť sa na Slovenskú obchodnú inšpekciu, či by Vám s Vaším problémom nevedeli pomôcť.

Súčasne upozorňujeme, že z našej strany nevieme posúdiť, či sa jedná vo Vašom prípade o niektorú z uvedených spoločností, od ktorej máte zakúpenú permanentku. V predmetných priestoroch mohol služby fitnescentra poskytovať aj iný podnikateľský subjekt než ten, ktorý sme uviedli, o ktorom však v našej evidencii nemáme údaje.

Jana Plevová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania