Verejné WC na Dunajskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Peter Oravec 14. augusta 2016

Stav verejného WC na križovatke Dunajskej ulice, Mlynský nív a Ul. 29. augusta a v jeho bezprostrednom okolí je už roky zúfalý. Dunajská ulica je hlavné spojenie medzi autobusovou stanicou a centrom mesta a túto ulicu používajú stovky turistov, ale aj domácich obyvateľov. WC je už mnoho rokov zatvorené a totálne zdevastované, znečistené. Riešením je buď
- WC rekonštruovať, vyčistiť a udržovať,
- WC zbúrať, celú lokalitu vyčistiť a udržovať.
Prosím magistrát, aby tejto veci už konečne venoval svoju pozornosť.

15. august 2016

Peter Oravec

Pridávam tu lepšie fotky, aby aj magistrátni úradníci a pán primátor pochopili, o čom je reč. Pripomínam, že nejde o nejaký vnútroblok, ale ide o stav na križovatke dvoch pomerne významných ulíc v centre Bratislavy. Myslím, že toto je už naozaj prípad aj pre orgány, ktoré majú na starosť hygienu.
16. august 2016

Iva

Podľa informácii od kolegyne , ktorá v týchto končinách býva , sa bežne v ulici promenujú potkany a vbiehajú ľuďom do domov. Sama takého zažila pred vlastným bytom.
01. september 2016

Iva

Práve som sa dočítala, že problematiku verejných toaliet má v Starom Meste na starosti Staromestská a.s. Mohol by im administrátor, prosím, láskavo, poslať náš podnet?? Ďakujem.
02. september 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol odoslaný priamo na spoločnosť Staromestská a.s.

Martin Kollárik
[email protected]
23. november 2016

Iva

Je 23.11. poslala som email so žiadosťou o informáciu ako sa situácia bude riešiť predsedovi predstavenstva Technické služby Staré Mesto a.s. Igorovi Slaninovi a v kópii členom dozornej rady poslancom MZ Staré Mesto Borguľovi,Oráčovej, Palkovi, Párnickej, Zieglerovi. Tak uvidíme, či sa niečo udeje. Dnes som sa tam bola pozrieť a vyzerá to tam strašne.
24. november 2016

Iva

Je 24.11.2016 prevádzková riaditeľka Ing. Patricia Martincová ma dnes emailom informovala, že Technické služby Starého Mesta a.s. nie je prevádzkovateľom predmetného verejného sociálneho zariadenia. Moju žiadosť o sprístupnenie informácií týkajúcich sa nakladania s verejným sociálnym zariadením na uvedenej ulici postúpi Mestskej časti Bratislava – Staré Mesto.
25. november 2016

Iva

Je 25.11.2016. Nech sa páči , pokochajte sa aktuálnymi fotkami. Takto vyzerá ulica v centre Bratislavy, hlavného mesta predsedníckeho štátu EU. Je to ulica 29. augusta, miesto vedľa Ondrejského cintorína.
09. december 2016

Iva

Je 9.12. dnes ráno som dostala email s týmto listom od Mgr. Michaely Malinovej vedúcej majetkového referátu Miestneho úradu Bratislava Staré Mesto. Zdá sa, že ľady sa pohli. Situáciu budeme monitorovať.
09. december 2016

Peter Oravec

Iva, v tom liste, čo ste dnes zverejnili, je presne tá veta o tom, že sme horší ako inde. Pani Malinová a Miháliková píšu, že "k znečisťovaniu priestorov WC toaliet a ich okolia dochádza opakovane aj a najmä činnosťou okoloidúcich občanov a návštevníkov hlavného mesta". Takže podľa uvedených dám máme horších obyvateľov (a návštevníkov) mesta, než sú obyvatelia povedzme Viedne? Alebo je to v tom, že ľudia sú síce všade rovnakí špinďúri a bordelári, ale bratislavská samospráva a mesto si neplnia povinnosti. Na rozdiel od Viedne, kde sú rovnako (ne)kvalitní obyvatelia, ale viedenská samospráva mesto čistí a stará so oň?
09. december 2016

Iva

Pán Oravec už nemám silu, ani čas s Vami polemizovať. Idem sa tam pozrieť, pretože si myslím, že problém bude v tom, že je tam bufet a nie sú tam smetné koše. Každopádne, ja keď nenájdem smetný kôš, tak si svoju špinu nosím so sebou, neviem prečo by to tak nemohli robiť aj ostatní. Pre mňa sú to elementárne civilizačné návyky.
09. december 2016

Peter Oravec

Elementárny civilizačný návyk je veľmi relatívna vec. Pre niekoho môže byť elementárnym civilizačným návykom aj predstaviť sa. A konštatujem, že ste napriek deficitu sily a času napísali tri pomerne dlhé vety, ale nie odpoveď.
09. december 2016

Iva

Pán Oravec ja v mojej činnosti potrebujem výsledky a riešenia. Nebudem sem dávať podnety, ak sa nedopracujem k výsledkom. Vás veľmi uspokojuje špiritizovanie nad problémami. Na to ja nemám čas. Ak ste doposiaľ nepochopili môj názor, tak ja si myslím, že chyby sú na oboch stranách - aj u obyvateľov, aj v správe.
Keď si uvedomujem, ako sa zastávate ľudí, ktorí zasviňujú celé pozemky a mesto a ja tam s inými ľuďmi vo svojom voľnom čase chodím a zbieram to svinstvo, tak je mi z toho nanič a pochybujem o zmysle toho čo robím. Radšej by som sa mala venovať svojej rodine a svojim záujmom, tak ako robia tí ostatní.
09. december 2016

Peter Oravec

Pani Iva,
ja som pochopil jedno, a to, že obyvatelia = správa, alebo správa = obyvatelia. Prasiatka si volia prasiatka spomedzi seba, nemôže to byť inak. Vy si myslíte, že je to inak?
Máme rurálnu, vidiecku mentalitu, a tak, ako v lese až tak nevadí, keď tam dedinčan odhodí na zem kúsok papiera (les si s tým hravo poradí; neschvaľujem to, pozor!), tak túto mentalitu si ten dedinčan prináša do mesta a správa sa tak aj v meste. Nikdy sme ako etnikum nezažili, čo to znamená skutočné mesto, veľkomesto, nevieme a nechápeme, na čo je ohľaduplnosť, empatia, poriadok, ochrana životného prostredia. Čiže dávať do protikladu správu (samosprávu, vládu...) a obyvateľov je ilúzia. Sme rovnakí, dole aj hore.
A, prosím, nezastávam sa nikoho. Už vôbec nie ľudí, ktorí špinia mesto. Ale nedá sa s tým, žiaľ, nič robiť. Ani o 500 rokov to nebude lepšie. Nemáme na zlepšenie genetickú výbavu. Sme sprosté prasce. Sprosté je rozmer intelektuálny, prasce je rozmer morálny. Alebo ešte inak, ak chcete: Máme to TU PRESNE TAK, ako to CHCEME MAŤ, pretože ak by sme to chceli mať INAK, tak to aj máme inak. Žiaľ. Je mi to ľúto.
10. december 2016

Iva

Ja vidím východisko v takých nástrojoch ako sú osveta a sankcie. Problém je v tom, že korupcia stojí túto spoločnosť toľko peňazí, že na osvetu nezostávajú peniaze. Stretávam sa s tým bežne vo svojej práci. Prečo sa neuplatňujú sankcie to nechápem, pretože táto spoločnosť mi pripadá, v bežnom živote, skoro bez rešpektovania akýchkoľvek pravidiel. Bicyklisti na chodníkoch, odpadky nahádzané na uliciach, diváci, ktorí sa nahlas rozprávajú počas predstavenia v divadle alebo v kine, uživatelia internetu, ktorí Vám tykajú a urážajú Vás v internetovej diskusii - to je spoločnosť bez pravidiel.
10. december 2016

Peter Oravec

Korupcia, neexistujúca osveta (čokoľvek si pod tým predstavujete), neuplatňované sankcie... skoro vôbec nič tu nefunguje. Čo chcete robiť v štáte, kde sudcovia prepúšťajú dokázateľných zlodejov, násilníkov a vrahov? Čo chcete robiť v štáte, kde je korupcia a beztrestnosť za čokoľvek prelezená až do najvyšších poschodí politiky? Je vôbec zázrak, že tu veci fungujú aspoň tak, ako fungujú. Ja to vidím naozaj na tých 500 rokov, ak vôbec niekedy. Reálne je to zbytočný boj. Ale ok, bojovať ho treba. Aby sme sa nezbláznili...
31. december 2016

Iva

Je 31.12.2016, už včera ma potešil pohľad na čisté schodiská nami sledovaného objektu. Dnes som to šla odfotiť , a už nejaký neprispôsobivý Slovák stihol hodiť plechovku na čisté schodisko. Domnievam sa, že zdrojom odpadu je vedľajší bufet, ktorý má pri svojom pulte len malý odpadový košík. Bolo by potrebné iniciovať , aby bufet používal viac košov a jeden väčší verejný kôš, aby bol v tejto časti ulice. Inak sa obávam, že sa situácia bude opakovať. V tejto časti ulice žiadne koše na smeti nie sú. Momentálne je podnet vyriešený.
02. január 2017

Peter Oravec

Pán Kollárik, keď Vás to baví aj v novom roku, tak ok, poďme na to.
Môj podnet znel:
"Riešením je buď
- WC r e k o n š t r u o v a ť, vyčistiť a udržovať,
- WC z b ú r a ť, celú lokalitu vyčistiť a udržovať. "
Máte pocit, že niečo z tých dvoch možností sa zrealizovalo? Bolo WC po a) zrekonštruované, alebo po b) zbúrané? Ja mám pocit, že sa nestalo ani a) a ani b). Takže podnet je v zmysle textu podnetu neriešený.
Ďakujem.
02. január 2017

Iva

Z listu, ktorý uvádzam vyššie je zrejmé , že Mestská časť Staré Mesto ukončila nájom objektu. Pán Oravec, ak chcete, aby sa situácia niekam posunula , napíšte sám za seba žiadosť v zmysle zákona 211/2000 Z.z., kde požiadate, aby Vás ing. Andrea Miháliková informovala, aké sú ďalšie plány s objektom.
Ja som emailom požiadala Staré Mesto, aby sa niekto z inšpektorov čistoty šiel porozprávať s majiteľom bufetu, aby mal pri bufete viac košov na odpadky, pretože sa domnievam, že ten odpad , čo tam bol nahádzaný bol z bufetu. Dnes som sa tam bola ešte pozrieť a objavila som jeden kôš na smeti pri múre cintorína smerom k zastávke trolejbusu Cintorínska, ktorý by sa mohol presunúť bližšie k tejto lokalite. Domnievam sa, že ak sa neurobia tieto opatrenia, situácia s odpadkami sa bude opakovať.
Ak to beriete takto striktne, ako ste to uviedli, tak by som navrhovala uviesť podnet ako v riešení . Nie som pesimista. Objekt bol prevzatý od nájomníka a vyčistený. Určité pozitívne zmeny nastali.
02. január 2017

Peter Oravec

Pani Iva, súhlasím so statusom "v riešení". Zásadne nesúhlasím so statusom "vyriešený". Neberiem nič striktne, ale podnet znel tak, ako som napísal vyššie. Ďakujem. P.O.
13. január 2017

Iva

Je 13.1.. Včera som prechádzala sledovanou lokalitou a zistila som, že medzi objektom bufetu a WC bol umiestnený kontejner na zmesný odpad, ktorý patrí bufetu. Veľmi sa teším z tohoto opatrenia a dúfam, že to pomôže ako prevencia pred tým, aby sa situácia, ktorú sme kritizovali opakovala. Miestny úrad Staré Mesto evidentne koná.
13. január 2017

Iva

Pre pána Oravca: Rozmýšľala som nad Vašim podnetom a domnievam sa, že sa to cez tento server nepodarí vyriešiť. Uvažovala som nad celou lokalitou. To nárožie s objektom WC, bufetom a ďalšími objektami je vedľa Národnej kultúrnej pamiatky Ondrejský cintorín, kde sú pochované významné osobnosti Bratislavy z dávnej minulosti, ale aj súčasnosti, ako napríklad pán Július Satinský, výborný režisér Martin Ťapák, prezident Kováč a ďalší. Areál cintorína by bol vhodný aj ako turistický objekt. Poznáme to z iných miest vo svete. Uvedené nárožie pôsobí veľmi nepekne a nedôstojne a domnievam sa, že by boli potrebné úpravy - podľa mňa ideálne zbúrať všetky objekty a navrhnúť nový vzhľad nárožia. Objekt verejného WC by sa dal napríklad nahradiť toaletou od J.C. Deceaux, mohla by tam byť dekoratívna pitná fontánka, smerovky z autobusovej stanice do centra a obrátene /priamo na tomto servri je podnet k tým smerovkám/ a pod. .
Navrhujem, že by sme požiadali spoločne o stretnutie starostu Starého Mesta pána Števčíka a Hlavnú architektku pani Konrad a vysvetlili im situáciu, ukázali fotografie súčasného neutešeného stavu a požiadali ich, aby sa tým začali zaoberať a zahrnuli to do svojich plánov. Mám informácie, že kancelária Hl. architektky má pre tento rok veľmi znížený rozpočet,ale domnievam sa, že napríklad architektonické riešenie by sme mohli zadať Fakulte architektúry a vybrať potom najlepšiu študentskú prácu. Postupom času by vedľa Medickej záhrady a celkom vydarenej Poľnej ulice, na ktorej sú trhy mohlo vzniknúť ďalšie pekné miesto, kde by boli možné turistické aktivity. Možno by sa do toho dala zapojiť Bratislavská organizácia cestovného ruchu a Bratislavský vyšší územný celok, myslím čo sa týka financovania a inej podpory. Čo Vy na to pán Oravec, šli by ste so mnou do toho ?
13. január 2017

Peter Oravec

Pani Iva, ďakujem, nie.
Všeobecné argumenty, prečo nie, sú uvedené v tomto mojom blogu:
http://pedrooravec.blog.sme.sk/c/359103/dobrovolnictvo-v-bratislave.html
Osobitne k tejto veci môžem iba dodať, že to, čo navrhujete, že by na tom mieste nemalo byť, resp. malo byť, je Vaša osobná predstava, ktorá sa zase mne osobne možno páči a možno aj nepáči. Čo tým chcem povedať? Len toľko, že tým, čo v meste byť má alebo nemá, sa majú zaoberať na jednej strane odborníci, teda architekti, urbanisti, na druhej strane ten, kto má peniaze, teda samospráva. A občania by mali do toho procesu iste tiež vstupovať, ale skôr asi ako niekto, kto má a môže povedať svoj názor a koho názor by mali architekti, urbanisti a samospráva zohľadniť. Volá sa to tuším deľba práce.
Ja neviem, čo tam má byť, ja len vidím, že je tam bordel č. 1, teda smeti a neporiadok, a bordel č. 2, teda urbanistický chaos. Ale čo tam má byť namiesto toho, to ja naozaj neviem.
Môže sa nám totiž stať, že tam na tom mieste budeme niečo presadzovať, a občania, ktorí tam bývajú, nám napokon povedia, že oni to tam nechcú. Naozaj, na toto celé sú, resp. mali by fungovať úplne iné procesy.
Ak chcete o veci bližšie diskutovať, navrhujem tu:
[email protected]
S pozdravom
P.O.
31. marec 2017

Peter Oravec

Bez zmeny, bez riešenia.
31. marec 2017

Iva

Predbehli ste ma pán Oravec ;)) Ten vianočný stromček tam je už dosť dlho, chcem ho poslať inšpektorom čistoty. Toto je evidentne záležitosť ľudí z okolia. Ale to ostatné by vyriešilo to , čo som uviedla vyššie.
31. marec 2017

Peter Oravec

Pani Iva, myslíte ten rozmlátený chodník so zvyškami nejakej prútenej stoličky, kopy lístia z minulého a možno aj predminulého roku, rozbité zadebnené verejné wc, náletové dreviny.... vyrieši čo? Kontajner? No ja neviem, nie som si istý. Lokalita by mala mať svojho majiteľa, ten by sa mal o svoj majetok starať a samospráva by mala na to dozerať. Ale ako poviete.
31. marec 2017

Iva

Ja som vyššie písala, že najlepšie by bolo, keby sa to všetko zbúralo a vytvoril by sa architektonický návrh , ako by to malo vyzerať normálne, teda ako v civilizovanom centre mesta, ten by sa prediskutoval s verejnosťou a zrealizoval. S pani Konrad som sa stretla, ale nedostali sme sa k tomu, riešili sme niečo iné.
01. apríl 2017

Peter Oravec

Pani Iva,
ja som za, ale to by sa samospráva musela o mesto aj starať. Iba v najbližšom okolí tohto podnetu mám len ja (niektoré už niekoľko rokov) minimálne šesť ďalších podnetov:
rozbité obrubníky priamo oproti podnetu (3 roky): https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/8056/rozbity-obrubnik-na-dunajskej-ulici
rozbité chodníky a obrubníky hneď vedľa (rok): https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/26486/rozbity-chodnik-a-obrubniky-na-ul-29-augusta
večná novostavba na Dunajskej (3 roky): https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/12158/vecna-novostavba-na-dunajskej-ulici
Čo chcete robiť v meste, v ktorom je jeho samospráve všetko lautr jedno?
vytrhané stĺpiky priamo vedľa podnetu (rok):
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/26480/poskodena-dlazba-a-vylomeny-stlpik-na-mlynskych-nivach
zničené zábradlie kúsok smerom na Karadžičovu (rok): https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/26479/znicene-zabradlie-na-karadzicovej
rozbitá dlažba na Malom trhu vedľa:
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/38166/rozbita-dlazba-na-ulici-maly-trh
Čo sa dá robiť v meste, kde je samospráva impotentná? Toto je systémové zlyhanie, pani Iva, toto sa nedá riešiť kozmetickými úpravami v jednotlivostiach. Systém samosprávy v Bratislave zlyhal.
01. apríl 2017

Iva

Je to viac faktorov - systémové zlyhanie - nefunkčný systém správy
- naakumulovanie dlhodobo neriešených problémov
- nízka kultúrna úroveň obyvateľstva (viď vyhodený vianočný
stromček na ulici v centre mesta)
Ja osobne mám možnosť túto situáciu ovplyvniť jedine pri voľbách a tým, že ako občiansky aktivista iniciujem riešenie dielčich problémov. Inak si neviem predstaviť čo by som mohla pre to urobiť.
01. apríl 2017

Peter Oravec

Pani Iva,
píšete, že je to viac faktorov, ale v podstate všetky, ktoré vymenúvate, sa týkajú zlyhania systému samosprávy. Ak by si samospráva dlhodobo, systematicky, priebežne a pod. plnila svoje funkcie a úlohy, nejaký vyhodený stromček by nebol absolútne žiadnym problémom. Vyriešilo by sa to v priebehu hodín, možno minút. Za daného stavu (fatálne zlyhanie samosprávy Bratislavy) tam ten stromček bude ešte pol roka. Možno rok. Zásadné je však toto: Ten stromček je tam zo všetkého (ako asi všetci vieme) tým najnajnajmenším problémom. Všetko okolo toho stromčeka je oveľa väčším a dôležitejším problémom. Takže (v dobrom), ja osobne trvám na tom, že v Bratislave zlyhal systém. A ja som za systémové riešenia. Dobrovoľnícke aktivity nemajú absolútne žiadnu šancu zachrániť zlyhaný systém.
Mimochodom, skúste si prečítať toto:
https://imhd.sk/ba/doc/sk/16314/Sci-fi-Partyslava-schvalila-novy-plan-dopravnej-usluznosti
Vtipnou formou, ale presne o zlyhanom systéme bratislavskej samosprávy.
S pozdravom
03. apríl 2017

Iva

Prečítala som si Váš link. je to strašné, ale je to tak. Len mi vysvetlite ako si predstavujete, že dosiahnete tie systémové riešenia .
20. jún 2017

Iva

Po mojich urgenciách na MÚ Staré Mesto v júni Vianočný stromček konečne zmizol.
18. október 2017

Peter Oravec

Bez zmeny.
09. február 2018

Peter Oravec

Trvale bez najmenšej zmeny. Starosta Starého mesta a primátor Bratislavy žijú na inej planéte, minimálne v nejakom inom meste.
14. marec 2018

Magda

Špina na 29.augusta

Takto to vyzerá takmer v centre Bratislavy, krásny vizitka mesta!! Roh ul. 29. augusta a Mlynské nivy /verejné nefunkčné WC/.
14. jún 2018

Peter Oravec

Bez zmeny.
Prosím o preposlanie aktualizácie podnetu samospráve.
16. jún 2018

Odkaz pre starostu

Aktualizácia podnetu bola preposlaná zodpovednej inštitúcii.

Juraj Hurný
[email protected]
16. jún 2018

Iva

Je potrebné, aby sa vytvoril a realizoval nový koncept tohoto nárožia, už vzhľadom na to , že bude navazovať na nový bulvár pri autobusovej stanici.
17. január 2019

Peter Oravec

Bez zmeny. Magistrát podnet dlhodobo ignoruje.
Prosím o preposlanie aktualizácie magistrátu.
12. apríl 2019

Martin

29. augusta-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Trafostanica Ts-488 za Kebap stánkom pri križovatke 29. augusta-Dunajská-Mlynské nivy je dlhodobo miestom vandalizmu a pôsobí dojmom, že nikomu nepatrí. Pravdepodobne aj obsah patriaci do trvalo pristaveného kontajneru pre použité šatstvo je pohádzaný okolo objektu a vstupoch do nefunkčných WC.
13. apríl 2019

Martin

29. augusta-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Stromová alej na ulici 29. augusta popri Ondrejskom cintoríne, rovnako ako trafostanica pri križovatke s Dunajskou ulicou je miestom permanentného neporiadku. Pod stromami bola pôvodne vysypaná mulčovacia kôra, dnes je tam miesto pre odpadky, kedže sa tu nenachádza žiadny smetný kôs. Na konci parkovacích boxov, pri poslednom strome stávajú autá taxi služby, ktorá tu nemá žiadnu značku a tu býva pohodených najviac odpadkov. Ak by mestská časť osadila smetné koše a v spolupráci s majiteľom trafostanice Ts-488 obnovila WC, ktoré sa tam nachádzajú, tento priestor by mohol vyzerať úplne inak!
23. júl 2019

Peter Oravec

Samospráva minimálne tri roky ignoruje aj tento podnet.
Prosím o preposlanie samospráve.
23. júl 2019

Peter Oravec

Samospráva minimálne tri roky ignoruje aj tento podnet.
Prosím o preposlanie samospráve.
23. júl 2019

Peter Oravec

Samospráva minimálne tri roky ignoruje aj tento podnet.
Prosím o preposlanie samospráve.
24. júl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý den,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
24. júl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý den,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
13. december 2019

Peter Oravec

Staré mesto viac ako tri roky ignoruje aj tento podnet. Z toho viac ako rok ignoruje podnet aj starostka p. Aufrichtová
Prosím o preposlanie starostke p. Aufrichtovej.
13. december 2019

Peter Oravec

Staré mesto viac ako triroky ignoruje aj tento podnet. Z toho viac ako rok ignoruje podnet aj starostka p. Aufrichtová
Prosím o preposlanie starostke p. Aufrichtovej.
16. jún 2020

Peter Oravec

4 roky neriešený podnet.
Prosím o preposlanie.
16. jún 2020

Peter Oravec

4 roky neriešený podnet.
Prosím o preposlanie.
16. jún 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
13. marec 2021

Peter Oravec

Dobrý deň, neriešený podnet, prosím o preposlanie, s pozdravom.
13. marec 2021

Iva

Vyzerá to skutočne strašne. Bolo by to treba nejako zásadne vyriešiť, pretože o pár metrov ďalej začína luxusná štvrť, aby to nebol taký kontrast a Ondrejský cintorín je NKP. Zaslúži si atraktívnejšie okolie. Nakoľko predpokladám , že verejné toalety budú v hojnom počte v budove autobusovej stanice a nákupnom stredisku, domnievam sa, že by bolo najvhodnejšie budovu WC zbúrať a vymyslieť nejaké projekt, ktorý tento priestor skrášlil.
27. apríl 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
prosím admina, aby požiadal samosprávu o aktualizáciu vyjadrenia k podnetu.
S pozdravom.
28. apríl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. august 2021

Peter Oravec

Dobrý deň.
Aktuálny stav: bez zmeny.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
09. október 2021

Dominik

Overenie stavu podnetu - nevyriešený
09. október 2021

Jaro Pavliga

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
10. október 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. december 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
neriešený podnet. 5 rokov.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
05. december 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
23. december 2021

Adam

29. augusta-chodník-znečistený

Prosim o odstranenie odpadu v okoli trafostanice na rohu mlynskych niv a 29. Augusta. Okolie sa krasne zrekonstruovalo, ale tento odpad by bolo potrebne este odstranit. Vopred vdaka!
23. december 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
06. máj 2022

Peter Oravec

Dobrý deň.
Neriešený a samosprávou ignorovaný podnet.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
29. november 2022

Martin Uváček

Za 6 rokov samospráva ani raz nereagovala na tento Podnet
30. november 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
01. február 2023

Peter Oravec

Dobrý deň.
Neriešený, samosprávou sedem rokov ignorovaný podnet.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
04. máj 2023

Peter Oravec

Dobrý deň.
Samotné vstupy do WC boli prekryté kovovým blokom. V okolí však ostal pomerne značný neporiadok. Ako celok teda zrejme neriešené. Prípadne by sa mohli vyjadriť iní používatelia OPS, ktorí taktiež prispeli do tohto podnetu.
Ďakujem.
S pozdravom.
04. máj 2023

Peter Oravec

Dobrý deň.
Samotné vstupy do WC boli prekryté kovovým blokom. V okolí však ostal pomerne značný neporiadok. Ako celok teda zrejme neriešené. Prípadne by sa mohli vyjadriť iní používatelia OPS, ktorí taktiež prispeli do tohto podnetu.
Ďakujem.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania