Odstránenie pouličných odpadkových košov bez náhrady

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Neriešený
meno
Alena Sláviková 15. augusta 2016

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, z akého dôvodu boli v priebehu posledného roka odstránené 2 z 3 košov v oblasti Bradlianska - Zrínskeho - Vansovej. Na Bradlianskej bol na podnet obyvateľov odstránený kôš pred rokom, bez akejkoľvek náhrady. Minulý týždeň bol odstránený kôš na rohu Vansovej a Zrínskeho, opäť bez náhrady. Na konečnej trolejbusu č. 208 na Šulekovej je odstránený kôš určený na psie výkaly.
Okamžite sa začalo objavovať viac psích výkalov na chodníkoch, lebo ak ich aj majitelia psov chcú odstrániť jediný kôš v okolí je na rohu Bradlianskej a Zrínskeho (nedávno vymenený).
Ak sú koše odstránené, je veľmi žiadúce, aby v ich okolí boli osadené náhradné! Pri platení dane za psa nám bolo odporučené využívať odpadkové koše, ale to by museli v okolí byť.

29. december 2016

stove wood

predtym bol zaveseny tam ako drzo parkuje na celom chodniku trvalo biele auto, nahradu dali vedla ako je vyznacene ale aj ta je uz prec, na Bradlianskej nebol odstraneny na popud obyvatelov, ale iba jedneho, ktory tvrdil ze mu to smrdi, aj ked dom ma aspon 10 m od miesta kde visel.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.